To jest widok strony w wersji do druku
-
Fiat Brava 1995 schowki
Witam, mam do Was takie niecodzienne pytanie. Czy inne wersji Bravy były wyposażone w np. schowki w bagażniku (np tak jak jest to wykonane w Stilo)? Nie ukrywam, że brakuje mi ich i denerwuje mnie trzymanie wszystkich mat. eksploatacyjnych i kluczy w torbie bo dość często używam bagażnika do przewożenia różnych rzeczy.
Oraz mam również pytanie, posiadam wersje wyposażenia S, i gdzie najbliżej tyłu samochodu znajde przewód z masą od otwartych drzwi? (zamontowałem sobie lampke z tyłu ale jak narazie nie działa z otwartymi drzwiami) :D
I trzecie pytanie, co zrobić z zapadniętą wykładziną bagażnika w miejscu koła zapasowego?
-
Nie było tam niestety żadnych schowków. Pozostaje torba z rzepami, żeby nie latała po bagażniku.
Do lampki najwygodniej pociągnąć podsufitką z lampki przedniej chyba. Ewentualnie słupek tylnych drzwi i kabel od czujnika z drzwi.
Czymś wypełnić, wyrównać.
-
Dzieki za odpowiedz! :D mam taka torbe, ale nietety ona rowniez jest za duza.
Chciwlem pociagnac kabel do przedniej lampki, ale na samym srodku podsufitkq jet tak blisko dachu ze wogole nie da sie tam nic przciagnac, wiec zostaje do slupka. Bede kombinowal jak bedzie cieplo :)