To jest widok strony w wersji do druku
-
8 załącznik(i)
Fiat 1100 BL 1948?
Dzień dobry, jestem tutaj nowy. Zastanawiam się nad kupnem do odrestaurowania zabytkowego fiata, ale nie jestem wielkim znawcą tego modelu. Czy mógłby ktoś napisać trochę cennych informacji odnośnie tego modelu ze zdjęcia?
Dokładna nazwa, silnik, rok produkcji, dostępność części, ile na oko czeka mnie roboty i ile $$?
Właściciel ma ponąć wszystkie części do niego, natomiast słyszałem, że silnik jeżeli tyle stał i tak będzie trzeba rozkręcać.
Bardzo mało informacji jest na temat tego modelu w internecie.
Dziękuje za rozwinięcie tematu : )
-
9 załącznik(i)
Mam nadzieje, że nadal aktualne. Mam Automobilistę z artykułem na temat tego Fiacika. Zaraz tu wrzucę
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 27281Załącznik 27282Załącznik 27283Załącznik 27284Załącznik 27285Załącznik 27286Załącznik 27287Załącznik 27288Załącznik 27289
-
Jest Pan z Gdańska? Czy materiałów ma Pan więcej? lub jakoś inaczej może Pan pomóc?
-
Nie jestem z Gdańska i niestety nie posiadam więcej materiałów. Zbieram Automobilistę sporadycznie i akurat przypomniałem sobie, że był taki artykuł. Myślę, że może warto na facebooku spróbować skontaktować się z Fiat Auto Chrysler Automobiles PL. Co jakiś czas wstawiają na swoją stronę ciekawostki na temat marki Polskiego Fiata sprzed ery 125p. Może coś udostępnią. Widziałem też na jakiejś aukcji (na pewno allegro lub olx) instrukcję do tego modelu do kupienia. Tam też pewnie jest multum informacji.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
http://samter.pl/uzywane-samochody-marki
-
Ruszyły jakieś prace? Bo nie ukrywam, że jestem dość ciekawski na temat tego projektu