To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Uwaga na tą Cromę -
Uwaga na tą Cromę
Dzień dobry. Jestem nowy na forum, jeżeli to zły dział to proszę przenieść do odpowiedniego. Chciałem przestrzec wszystkich przed kupnem tej oto cromy: https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-c...tml#xtor=SEC-8
auto oczywiście w stanie idealnym bezwypadkowe i przebieg 193000 km. Znalazlem raport z którego wynika że:
http://www.licytacjeszwajcaria.pl/in...nload&fid=4604
miłej lektury, są też zdjęcia. Kolejny mirek handlarz sie trafił.
-
E tam ;) Wysprzątana, odpicowana tylko 80k km cofnięte ;) Może po wymianie już dwumasu, reszta powinna w miarę wytrzymać ;)
-
Świetna jest. Jeżeli tylko przebieg jest "dyskusyjny", to brałbym i jeździł. Przy prawie "czystu koła" to pewnie sporo ważnych rzeczy było wymienionych.
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
Świetna jest. Jeżeli tylko przebieg jest "dyskusyjny", to brałbym i jeździł. Przy prawie "czystu koła" to pewnie sporo ważnych rzeczy było wymienionych.
no tak tylko że cała była malowana a sprzedawca twierdzi, że tylko tylna klapa i zderzak.
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
No nie wiem czy bym się zdecydował na tą konkretną sztukę. W środku jest chlew a nawet to mało powiedziane jest, że to chlew. Nawet panel klimatyzacji rozwalony, gałka zmiany biegów , co tam się musiało wyprawiać, co on woził w kabinie? Kamienie? Jakieś żelastwo?
-
Cytat:
Napisał
mirek8423
No nie wiem czy bym się zdecydował na tą konkretną sztukę. W środku jest chlew a nawet to mało powiedziane jest, że to chlew. Nawet panel klimatyzacji rozwalony, gałka zmiany biegów , co tam się musiało wyprawiać, co on woził w kabinie? Kamienie? Jakieś żelastwo?
dziękuję, już traciłem nadzieję i myślałem że sobie coś wymyślam ;)
-
Odwołuję to, co napisałem wcześniej - PDF z raportem nie załadował się mi wcześniej do końca :okulary:
-
-
Taka sprzedaż należało by zgłosić na Policję jest to przestępstwo tylko pewnie ciężko będzie udowodnić sprzedawcy że to on licznik przekręcil.
-
Przekręcił czy nie, jak zna prawdę niech śmignie 90tys. do przodu ;>
-
Tak naprawdę to jest sprawa dla prokuratora - niech do jasnej cholery wsiąda paru takim cwaniakom na kark, ktoś w końcu za te kanty beknie, to pozostali zacznąmyśleć co robią.
Prowadzący Turbo Kamerę w TVN Turbo lubią takie kwiatki - może należy im wysłać ten materiał (zwłaszcza jeśli ktoś ma tam jakieś znajomości)
-
Ee tam. klienci sa winni . Sami chcemy byc oszukiwani. 90%klientow boli jak auto ma wiecej niz 200tkm. Sam kiedys handlowalem motorami z francji wiele mialo ok 80-100tkm i u nas bylo to nie da sprzedania mimo ze motory byly sprawne i zadbane i proste. Wystarczylo skrecic na 30tkm i szly na drugi dzien. Nie ma co patrzec na przebieg tylko na stan .
Takie jest moje zdanie.
-
To jest klasyczna gatka handlarza uzasadniającego swój przestępczy proceder. Sorry ale oszustwo pozostaje oszustwem ,a nieświadomość klienta nie upoważnia do robienia go w h...
Takie jest moje zdanie.
-
=D>
dobro robota
ja przy 2jce urwisów nie mam takiego chlewa :D
-
RADOM - i wszystko jasne ;)