Czy da się przełożyć i opłaca się gaz z bravy 1.6 do 1.2 ?
Witam, mam obecnie swoją bravę wystawioną na sprzedaż, ponieważ nie opłaca mi się instalować lpg, bo żeby mieć dobre to koło 2k trzeba włożyć a za nieco więcej kupię sobię coś mniejszego w gazie. jednak mam ofertę sprzedaży bravy z gazem ze sporą ilością mankamentów aczkolwiek ona by raczej poszła na części zamienne lub złom. mam jednak pytanie czy wgl da się przełożyć taką instalację i jak by to kosztowało z legalizacją ? Ponieważ mimo wszystko lubię swoje auto jest w fajnym stanie i dobrze wyposażone, ale opłaty (oc i paliwo) już nie pozwalają mi opłacić założenia gazu, który będzie się mega długo zwracał (zwłaszcza, że mało jeżdżę z instalacją przewiduję koło 7 tys. km rocznie bo tak z benzyną to w ponad pół roku przejechałem nieco ponad 1k. A jednocześnie mogę nabyć tę bravę za 1,2k zł więc dosyć tanio a i kolor ma podobny to części w razie czego też by były :) Pozdrawiam i poproszę o odpowiedzi a Bravę muszę i tak wystawić ale jeśli będzie się opłacać to najwyżej zrezygnuję ze sprzedaży.