To jest widok strony w wersji do druku
-
Trzaski w glosnikach
Tak jak w opisie trzsaki w głośnikami pojawiaja sie dopiero po podgloszeniu od 20 w górę nie ważne czy z bassem czy bez trzeski sa dalej wymienilem głośniki bo myslalem ze one juz swoje życie skończyły ale dalej to samo dziś wymieniłem antene radio ok dziala ale nadal sa te trzaski zastanawiam sie co jest nie tak skoro z tylu za radiem wszystko wyglada na ok :/
-
Napisz coś więcej, jakie radio fiatowskie czy jakieś inne , moim zdaniem radio ma za małą moc wyjściową względem głośników, najlepiej jak podmienisz radia i sprawdzisz czy problem dalej występuje. Pozdro
-
Radio jest nieoryginalne, JVC KD-G230
-
Hmm miałem podobny sprzet i z głośnikami o mocy 40 watt rms grało aż miło... teraz mam soniaka który bez problemu targa 150 w rms... Czy trzaski pojawiają się gdy sinik jest na chodzie czy niezależnie od tego czy silnik pracuje czy nie? Masz jakiś wzmacniacz żeby po nim puscic głośniki? Spróbuj podmienic radio eentualnie jeśli mas możliwość podepnij głośniki pod jakieś domowe stereo i zobacz czy problem dalej wystepuje.
-
I na zapalonym i zgaszonym silniku tez są trzaski, wzmacniacza niestety nie mam ale mam jakies inne radio to spróbuję z nim cos zorganizować