Problem z 500x , jutro do serwisu
Mam 1.6 z LPG w wersji lounge
Od daje go do serwisu jutro ponieważ
- zgłaszałem im kilka razy że leje sie płyn z układu chłodzenia , dwa serwisy powiedziały że nic niema , pokazałem im fotki z data z aparatu z różnych dni i że kupuje płyn i tylko dolewam
- będą wymieniać wszystkie guziki do radia i głośności pod kierownica ponieważ zużyły sie ( wiem że było już kilka wymian w innych 500x)
- problem mam z głośna praca tylniej klapy , maja wymaniać siłowniki i smarować zawiasy , to samo dotyczy lewych drzwi od kierowcy
- dziwna praca silnika w zakwasie 60-80km/h tak jak by drgał sprawdzano wiele razy ale nic nie wykryto w fiacie w żorach
Wróciłem dzisiaj z Bieszczad gdzie było -34C zaspy były wyższe niż auto moje
- nagrałem im jak odpala sie auto przy -25 C rano o 8 , to chodził jak diesel , mocne wibracje miał
- jechałem autem od dłuższego czasu ponad 200 km zauważyłem że paruje szyba z prawej strony i szyby od strony pasażera , po naciśnięciu dmuchawy na szybę mija to ale po chwili to w praca
- nie umiałem wrucic od 80 km auto wpadało w wibracje im szybciej tym gorzej tak było az do Katowic . Umyłem go na myjni , wyjechałem to sie cieszyłem że przeszło mu ale wibracje sa od 100km teraz , i na dodatek ściąga go .A raz juz robili geometrie
Jak wyjade z serwisu to sie pochwale co zrobili