mam problem po odpaleniu mruga kontrolka swiec żarowych ,jak narazie auto odpala ,ale jest problem bo coś rozładowuje akumulator,dodam tylko że radio jest odłączone
To jest widok strony w wersji do druku
mam problem po odpaleniu mruga kontrolka swiec żarowych ,jak narazie auto odpala ,ale jest problem bo coś rozładowuje akumulator,dodam tylko że radio jest odłączone
któraś świeca padła
Kolego wymienić jedną czy wszystkie ,ale dostemp to 1 klasa do tych świec ,dzięki
Wszystkie. Nie dziaduj. Jak zmienisz jedną, to i tak reszta za chwilę padnie.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie tak jak bzykol radzi - wszystkie
SZANOWNYkolego możesz pomuc ?jestem tu nowy i mam pytanie skąd pobrać kod do fiat ecu scan .
Ja wczoraj zmieniałem świece w cromie bo mi migałą kontrolka. Najpierw test kabelkiem czy iskrzy jak dotkniesz świecy i jedna nie iskrzyła. PO pomiarach oporu świec jedna co nie iskrzyła miała około 30 omów a reszta ma w okolicy 1 oma. Jeśli się boisz z iskrzeniem to zmierz opór swiec na silniku jeden przewód do masy drugi do główki świecy i będziesz miał winowajcę.
dzieki kolego.sprawdze,a wiesz może ,bo jestem tu nowy skąd wziąść klucz do FIAT ECU SCAN
MultiEcuscan 3.1 + witaminka - Downloads - Fiat Klub Polska ja o ile dobrze pamiętam to ściagałem i tam chyba jest wsio opisane.
dzieki pozdrawiam
do katonik a co zżera prąd???
do irqus iskrzenie to nie wszystko
w linku moja walka z migającą kontrolką świec
http://fiatklubpolska.pl/punto-ii-46...ultijet-35377/