To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Ubezpieczenie AC -
Ubezpieczenie AC
Witam, kupiłem w maju samochód Fiat Croma - rocznik 2015. Auto miało wykupioną polisę do połowy stycznia 2017, w tym AC. Nigdy wcześniej nie kupowałem AC, dlatego sięgnąłem po info do sieci - [...]Zastanawiam się jednak, czy jest sens kontynuować AC - w sumie podobno dużo kosztuje.. Ale czy cena jest zawsze taka sama, czy przelicza się ją jak OC? Proszę o opinię
-
A skąd taki rocznik auta? Produkowane było do 2011.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Viboral
Witam, kupiłem w maju samochód Fiat Croma - rocznik 2015. Auto miało wykupioną polisę do połowy stycznia 2017, w tym AC. Nigdy wcześniej nie kupowałem AC, dlatego sięgnąłem po info do sieci - [...] Zastanawiam się jednak, czy jest sens kontynuować AC - w sumie podobno dużo kosztuje.. Ale czy cena jest zawsze taka sama, czy przelicza się ją jak OC? Proszę o opinię
Widzę, że to Twój pierwszy post, witamy na forum. Rocznik pewnie miał być 2010? Każdy ma swoje zniżki wypracowane przez lata i dotyczą one zwykle OC i AC. Więc będą one zależne od bezszkodowej jazdy poprzednimi pojazdami, planowanych przebiegów rocznych, miejsca zamieszkania czy składu rodziny :-)
Ja akurat mało jeżdżę, przy 4 osobowej rodzinie i max zniżkach mam składkę 400 zł w AXA. Z racji małych rocznych przebiegów AC nie kupuję, ale to już zależy od indywidualnej decyzji i zasobności
-
To spam jest a nie nowy użytkownik Cromy
-
W 2002 roku kupiłem pierwszy samochód ,był to prosto z salonu Fiat Seicento .Przed zakupem dziadek powiedział mi oś takiego " jeżeli woźnicę stać na wóz i konia , to na bat też " .Od tego czasu różne samochody i rocznik , zawsze miałem AC i dobrze na tym wychodziłem .
-
Zamykam temat z uwagi, że to spam (pierwszy post, link afilacyjny usunięty). Nie wyleciał do kosza, bo znalazły się tutaj inne posty, które coś wnoszą do tematu. Kontynuacja wątku jeżeli już to w innym temacie.