Witam
Czy już ktoś zamawiał tipo kombi jaki jest czas oczekiwania.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Czy już ktoś zamawiał tipo kombi jaki jest czas oczekiwania.
Dziś moja żona która jeszcze ma nadzieję na kombi dzwoniła w Krakowie. Pan powiedział ze nic nie wiedzą i prosił o telefon w Lutym :-)
Ja do teraz nie rozumiem czemu z Polsce tak dlugo trzeba czekac na kombi. W innych krajach juz jezdza chyba od pazdziernika.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Importer ma poprostu w d. klientów. Moja żona ma hopla na punkcie tego auta i pewnie będzie czekać aż jej łaskawie sprzedadzą. A sytuacja powinna być odwrotna bo przypomina mi to polmozbyt z byłego systemu, gdzie Pan sprzedawca decydował o wszystkim. Fajny, praktyczny pojazd w nie najgorszej cenie, ale za takie podejście klienci powinni olać Fiata. Jednak znajdą się tacy jak moja żona tak, że Fiat może być spokojny :-) o sprzedaż.
Teraz w czasie wyprzedaży to auto nie miałoby większych szans na sukces w sprzedaży, ale już maj czerwiec ludzie będą patrzyć bardziej przychylnym okiem :)
Polska nie jest rynkiem strategicznym dla różnych firm. Jesteśmy takim miejscem gdzie kieruje się odrzuty. Np w odzieżowych sklepach są ubrania, które były rok wcześniej na zachodzie.
Jak żonie się podoba bardzo kombi jedzcie na wycieczkę do Berlina, zamówicie sobie kulturalnie i tyle. Grande Punto w Niemczech miało gwarancję 5 lat a nie 2 jak w Polsce ;)
Ja zamawiałem tipo kombi 28 listopada, w umowie mam termin drugi kwartał 2017r. a jak będzie zobaczymy.