To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo - dziadeck -
5 załącznik(i)
Tipo - dziadeck
Zaczęło się od kolegi który kupił nowego Citroen C-elysee, pomyślałem, że nowe auto na minimum 10 lat używania to niezły pomysł przy cenach około 45 tyś za auto. Jednak Citroen nie przypadł do gustu, minęły dwa miesiące i umówiłem się na jazdę próbną Fiatem, w citroenie silnik 1.6 nie porywał także na spotkanie z Tipo szedłem nastawiony sceptycznie, jednak bardzo miło się zaskoczyłem, ten 1.4 w Tipo lepiej jechał niż 1.6 w elysee, dwa dni zastanawiania się i pod koniec sierpnia zdecydowałem zamówić wersje POP plus kilka na prawdę niezbędnych dla mnie dodatków ( ograniczone do minimum aby cena nie przekroczyła 49 tys) i tak oto po trzech miesiącach jest biały ( bo ładny i do koloru nie trzeba dopłacać ), po za standardowych wyposażeniem POP dołożyłem podłokietnik, klamki chrom, lusterka w kolorze, gniazdo 12v w bagażniku i listwę na bagażnik gdyż była za free. Wczoraj zdjąłem koła 15 ( będą do sprzedania ) i założyłem alu 16 z oponami Nokian Weatherproof.
Załącznik 25892
Załącznik 25893
Załącznik 25894
Załącznik 25895
Załącznik 25896
-
Piękny :) Gratuluje! Czekam na podobnego ;) Tyle że wersja Tipo z małymi dodatkami... Dziś Lancia odjechała w siną dal :)
-
Fajnie skonfigurowana wersja. Jak wybierałbym pod siebie wersję eko to byłby podobny do twojego, ja dołożył bym jeszcze kierownicę w skórze i bluetooth. Fajnie się prezentuje choć nie kosztował fortuny, kolor biały daje radę.
Niech dobrze się spisuje :)
-
Bardzo ładne autko kolego gratuluję:smile:. Cieszę się że założyłeś temat o swoim tipo jest nas coraz więcej. Życzę bezproblemowej eksploatacji i zadowolenia z autka
-
Ładne Tipo w ładnym kolorze ;) życzę bezawaryjnej jazdy !!! :)
-
Będzie Pan zadowolony :smile:
-
Dzięki chłopaki, oby te życzenia się spełniły.
-
Woreczek zapachowy w nowym aucie. Raz, że najpiękniejszy zapach to zapach nowego auta. A dwa to coś bujającego się pod lusterkiem ...
Dwa podstawowe błędy :)
Poza tym ładne autko.
-
Cytat:
Napisał
NimnuL
Woreczek zapachowy w nowym aucie. Raz, że najpiękniejszy zapach to zapach nowego auta. A dwa to coś bujającego się pod lusterkiem ...
Dwa podstawowe błędy
To fakt że woreczkiem zapachowym bym nie zabijał najwspanialszego zapachu na świecie czyli zapachu nowego auta :) Nie mniej jednak u mnie zawsze na lusterku wisi "Mały Głód" i w Tipo też zawiśnie :P
-
Zapach auta jest tak intensywny że ten woreczek i tak się nie przebił swoim zapachem.
-
To trzeba się teraz jakoś spotkać i trochę poobgadywać samochody.
-
Zapach nowego auta super sprawa, ale jest tak intensywny, że aż wykręca dziurki w nosie na lewo :D Spocik brzmi bardzo sensownie! Orientował się ktoś w sprawie porządnych pokrowców do naszych aut?
-
Cytat:
Napisał
Ridi
Orientował się ktoś w sprawie porządnych pokrowców do naszych aut?
Jeśli chodzi Ci o pokrowce na siedzenia to na razie konkretnie dedykowanych do Tipo nie znalazłem na rynku. Są tylko uniwersalne albo sprzedają dedykowane przez producentów do innych modeli samochodów z info, że pasują tez do Tipo.Czekam jak będą uszyte "na miarę " do Tipo wtedy powinny pasować idealnie.Generalnie nie jestem zwolennikiem i miłośnikiem pokrowców na siedzenia ,ale cholera wie jaką jakościowo tkaninę użyli do foteli i wolę dmuchać na zimne.
-
Cytat:
Napisał
Ridi
Orientował się ktoś w sprawie porządnych pokrowców do naszych aut?
Zanim pomyślicie o pokrowcach, pamiętajcie o poduszkach bocznych....
-
Nie wiem po co zasłaniać fajną tapicerkę beznadziejnymi pokrowcami? W Kropku nie mam i tapicerka bardzo dobrze się trzyma przy prawie 180kkm przebiegu, od maja 2007r. na drogach :tongue Bardziej należy zadbać o okolice podstopnicy :!: