5 załącznik(i)
Fiat Bravo II PROJEKT od zera do bohatera
Witam wszystkich :D
Od zarania dziejów byłem fanem japońców, w sumie miałem 4 hondy +motocykl też honda.
Tak żeby przybliżyć wam co TU będzie się działo podsunę trzy zdjęcia z moich poprzednich dwóch ostatnich projektów.
Załącznik 25840Załącznik 25841Załącznik 25842
Jednak coś zawsze mnie kusiło żeby spróbować czegoś innego i przyglądałem się skorpionowi:)
Pewnego dnia stwierdziłem KONIEC chce spróbować innej motoryzacji i tak zaczęły się poszukiwania zdrowego diesla FIATA BRAVO II
ponieważ jest ich trochę, ale mało wyjątkowych. Poczytałem o technicznych aspektach tego auta i jakie może mieć możliwości.
Zawsze ale to zawsze stan techniczny auta był dla mnie na pierwszym miejscu.
Następnie wszystkie dodatki
UDAŁO SIĘ narzeczona znalazła, Fiat bravo II 1.9 z ksiazką serwisową rzekomo nie bity:) chociaż było to najdroższe BRAVO z tego rocznika na allegro w całkowitej serii, ale z własnego doświadczenia wiem że jeśli chcesz igiełkę to zapraszam do salonu albo to cud:)
tak jak w moim przypadku że do dnia dzisiejszego mam kontakt z osobami które kupiły ode mnie auta że cieszą się bez awaryjnością:) (nie jestem handlarzem tylko pasjonatem)
Miernik pokazywał że jest wszystko ok więc zaraz po zakupie auto przetrzepałem z Panem na stacji kontroli pojazdów. Poprosiłem żeby poświęcił więcej czasu,zapłacę ale niech znajdzie coś co by mu się nie spodobało. Usłyszałem na końcu
"Będzie Ci dobrze służyć, ma Pan szczęście"
Ok wracamy.
Po przyjeździe co tu dużo gadać byłem zauroczony
Stała
MODEL:FIAT BRAVO ii
WERSJA : SPORT
SILNIK: 1.9 MULTIJET
UKLAD DOLOTOWY: SERIA
UKLAD WYDECHOWY: SERIA
ELEKTRONIKA: seria
UKLAD NAPĘDOWY: seria
ZAWIESZENIE: seria,
UKLAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: seria
ŚRODEK: fotele kubełkowe -pakiet SPORT
CAR-AUDIO: seria ale muszę sprawdzić bo to nie możliwe zeby tak dobrze grało:)
KOŁA: felgi: 17 195:45
MOC:110kw 150km
PLANY:doprowadzenie auta do idealnego stanu, zmiana zawieszenia, hamulców , lamp.... dużo tego:)
tak wyglądała w dniu zakupu :
Załącznik 25843Załącznik 25844
Zapraszam do śledzenia profilu :)