Witam, w związku z tym, że mam pęknięty przedni migacz pomarańczowy chciałem wymienić na biały, ale pan w sklepie mnie poinformował, że białe nie będą pasować w miejsce pomarańczowych sei z roku '99
POZDRAWIAM
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, w związku z tym, że mam pęknięty przedni migacz pomarańczowy chciałem wymienić na biały, ale pan w sklepie mnie poinformował, że białe nie będą pasować w miejsce pomarańczowych sei z roku '99
POZDRAWIAM
Pan w sklepie pewnie jeździł wersją po lifcie czyli MPI po roku bodajże 2000. Kup kierunkowskazy do wersji SPI jeśli masz czarne wstawki plastikowe pod lampami. Jeśli nie masz tych wstawek(listew) a sam zderzak uzupełnia tą szczelinę to masz zderazak od wersji MPI i takie kierunkowskazy musiałbyś kupić. Sam wymieniałem na białe w swoim z 10 lat temu i pasują a mam też z roku 1999.
Tak. Do SPI. Możesz dla pewności wymontować jeden do porównania w sklepie. To minuta roboty
To nie reklama
Potrzebujesz takiego kształtu
Kierunkowskaz Migacz Seicento / prawy biały do 2000 r
a do MPI sa takiego
Kierunkowskaz Migacz Seicento / lewy przód
Widzę, że te jedne są z sprężynkami i ja mam właśnie ze sprężynkami, a te ze sprężynkami są po 2000, czy oba mają mocowanie na sprężynki ?