chciałem zapytac też, dlaczego w samochodzie nie ma regulacji elektrycznej świateł. powinna być chyba gdzieś tu (zdj)
Załącznik 24795
To jest widok strony w wersji do druku
chciałem zapytac też, dlaczego w samochodzie nie ma regulacji elektrycznej świateł. powinna być chyba gdzieś tu (zdj)
Załącznik 24795
Z tego co kiedys czytalem, niektore wersje nie mialy elektrycznej regulacji swiatel. Byly to doslownie wyjatki. Mam tez do Ciebie prosbe, czy nie wgralbys do postu zdjcia jak wygladaja reflektory od srodka, pod maska?
Dziwne, jest abs , klima a nie ma głupiej regulacji świateł, pamiętasz może gdzie o tym czytałeś?
Niestety nie miałem, jak zrobić lepszego ujęcia bo bebechy przeszkadzają.
Załącznik 24835
Na zdjęciu wygląda że silniczek od regulacji jest nie podłączony.
po co go podpinać, jak nie ma regulacji na desce, reguluje recznie.
Waco181 a jaka masz wersje silnikowa i z ktorego roku? Bo z tego co pamietam to chyba glownie 1.4 oraz diesel 1.9 bez turbiny nie mialy regulacji, a takze analogowy licznik przebiegu. Ba, byly nawet wersje bezwspomagania i z korbotronikiem z przodu, i to zazwyczaj wsadzali wlasnie do tych dwoch silnikow. Moze jest tez tak ze ktos zmienial u ciebie deske i zalozyl ta bez regulacji
Wersja 1.6 16 v 1996 rok licznik jest analogowy, ale jest wspomaganie, el szyby, el lusterka i podgrzewane. Jest tez ABS ( lecz nie działa) oraz klimatyzacja, dlatego mnie dziwi że nie ma głupiej regulacji.