czy ktoś zna może jakiś fajny kemping w Chorwacji, okolice Murter/Jezera/Tisno? wybieramy się w tym roku z żoną samochodem i szukamy jakiegoś info na ten temat żeby nie jechać tak zupełnie na dziko
To jest widok strony w wersji do druku
czy ktoś zna może jakiś fajny kemping w Chorwacji, okolice Murter/Jezera/Tisno? wybieramy się w tym roku z żoną samochodem i szukamy jakiegoś info na ten temat żeby nie jechać tak zupełnie na dziko
mogę polecić Camping Plitka Vala- niedrogo, dobre warunki i wysoki standard toalet, warto się wybrać. Byłem z rodzinką, świetny wyjazd! Przede wszystkim tanio.
Dzięki axe! Faktycznie, całkiem spoko miejsce!
Miejscówka już jest, ekipa zebrana, potrzebuję jeszcze jakiejś dobrej polisy wakacyjnej, macie coś godnego polecenia??
Obczaj na rankomacie, znajomy polecał, w zeszłym roku korzystał jak z żoną wybierali się do Włoch
Dziękóweczka, udało się znaleźć to czego szukałem :) Chorwacjo- nadchodzę!
Panowie, a w tamtych okolicach, w sierpniu (w drugiej połowie), czy jest szansa na kawałek placu pod namiot jadąc zupełnie w ciemno - bez rezerwacji?
Myślę, że bez problemu
A ja proponuje postawić na camper wynajem. Tu jest na ten temat fajny artykuł: Wynajem campera nie jest trudny. Skontaktuj się z nami w przeciwieństwie do campingu możesz sobie robić przerwy w trasie w dowolnym momencie i naprawdę podróż jest bardzo komfortowa. Ja jeżdżę tak z zoną już dobrych kilka lat i jesteśmy z tego powodu bardzo zadowoleni.
NO dobra, wiemy, nawet mój kolega takie campery wynajmuje, ale ile paliwa ci to schleje! Cromą to jednak dużo taniej pojadę.