To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bagaznik -
Bagaznik
Witam, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem bravo 2. Mam pytanie odnosnie zamka w bagazniku. Kazda wersja powinna mieć bagaznik otwierany po naciśnieciu znaczka? Moja wersja to emotion i jedyny sposob na otwarcie bagaznika to chyba tylko z pilota. Tak powinno byc czy nie? Wydaje mi się, że chociaż otwieranie z 'kabiny'powinno być. Dziękuję za odpowiedzi
-
Nie słyszałem żeby jakąś wersja nie miała otwierania znaczkiem (działa oczywiście bo odblokowanie centralnego) ,za to otwieranie przyciskiem na kokpicie było tylko w niektórych wersjach.
-
Jeżeli nie działa po wciśnięciu, to masz zepsuty ten włącznik. Koszt naprawy w ASO to chyba 250 zł
-
Nie wszystkie wersja miały otwieranie że znaczka z klapy. Nawet w Eper zobaczysz że można kupić albo sam znaczek albo znaczek z przyciskiem. Faktem jest, że te bez sterowania w znaczku powinny mieć sterownie z kabiny.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
-
Spróbuj wcisnąć mocno. Ja naciskałem delikatnie żeby nie uszkodzić mojej piękności, i myślałem że nie działa (*) Ten przycisk, a przynajmniej u mnie, ma 2 (zatrzaski?) Wciśniecie, i dociśniecie powoduje otworzenie się klapy bagażnika. Chodź, może byc i tak, że poduszka pod przyciskiem sie wybiła i nie otworzysz ASO 200-300 zł, ewentualnie montaż samodzielna, trochę Tutoriali na YouTube i odrobina czasu. Pozdrawiam.