Witam, niedługo moja koleżanka zmienia swój stan cywilny i nie tylko :) pomagam jej w organizacji wesela, jednak cały czas poszukujemy odpowiedniego zespołu. Może polecacie zespól lub DJa?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, niedługo moja koleżanka zmienia swój stan cywilny i nie tylko :) pomagam jej w organizacji wesela, jednak cały czas poszukujemy odpowiedniego zespołu. Może polecacie zespól lub DJa?
ja byłem na kilkunastu weselach, w rodzinie i nie tylko, gdzie ten zespół grał. zawsze prawie wszystkim się podobało )zawsze znajdzie się ktoś z odmiennym gustem muzycznym), cała sala się bawiła.
wolę imprezy DJ, nikt nie fałszuje :)
Zdecydowanie DJ. Nie tylko taniej, ale i moim zdaniem, jest to bardziej praktyczne rozwiązanie.
Nie tak dawno sam podróżowałem do Niemiec z jednym DJ i poruszyliśmy ten wątek. Nie było z mojej strony za wielu argumentów dotyczących zespołu. Choć oczywiście są takie, które doskonale sprawdzają się na jakiejś konkretnej imprezie.
Zespół Prymat z Tucholi. Fajni są i pro
JA bym w ciemno brał tych:
Szalona perkusistka z zespołu "Atack" daje popis na weselu - Joe Monster
Happy Band z okolic Kielc.
Fajne nazwy zespołów. Widać, że tematyka muzyczna jest niezwykle szeroko rozumiana.
Ja też uważam, że najlepsza opcja to DJ. Nie lubię zespołów weselnych.
W sumie to zdania są podzielone.
Dla dziewczyny bardzo ważne jest, aby mieć ślub. Obrączki i ceremonia
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Powiedz mi, jaki pierścionek powinnam dostać na rocznicę? A może kolczyki?
Szczerze mówiąc totalnie się na tym nie znam, więc wolę poczytać Wasze odpowiedzi
------------------------------
dodatkowy zbiornik paliwa