To jest widok strony w wersji do druku
-
Problem z odpaleniem
Witam serdecznie
Posiadam Bravo II multijet 1,9 8v 120 kM. Czasami mam problem z odpaleniem auta. Pierwsza sytuacja była taka że otwarcie i zamknięcie auta działało po włożeniu kluczyka do stacyjki wszystkie zegary ładnie się odpaliły ale przy przekręceniu na odpalenie wszystko gasło i auto nie zapalało. Wtedy okazało się że bateria w kluczyku była rozładowana, po wymianie wszystko wróciło do normy. Dziś przy odpaleniu stało się to samo ale auto za 3 czy 4 razem odpaliło. po godzinie chciałem sprawdzić co i jak i za diabła nie chce odpalić raz nawet było tak że po przekręceniu zegary się nie uruchomiły i kluczyk słabo działa i reaguje z autem, sprawdziłem bateria ok, akumulator ok.Nie wiem czy może to mieć coś do rzeczy ale w miedzy czasie myłem auto. Może ktoś miał taki problem i pomoże albo ktoś się co się dzieje ?
-
Dla pewnosci sprawdź czy nie masz luźnej klemy, sam dzis tak mialem ze kontroli sie swiecily a po przekreceniu do odpalenia cisza. Byla luzna klema od +
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
swichu91
Dla pewnosci sprawdź czy nie masz luźnej klemy, sam dzis tak mialem ze kontroli sie swiecily a po przekreceniu do odpalenia cisza. Byla luzna klema od +
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Dokręciłem klemę i zadziałało, generalnie nie było widać ani czuć by była luźna. Miejmy nadzieje że to tylko to.