To jest widok strony w wersji do druku
-
Zmiana konta w banku
Wkurzył mnie trochę pekao sa w którym mam konto. Fakt, wziąłem debet 300 zł na 15 dni, ale żeby policzyli sobie za tą usługę aż 25 zł?
Musze szybko zmienić konto na jakieś tańsze, bez opłat za kartę (teraz wynosi ona 5 zł) oraz z darmowymi przelewami (teraz mam 50 gr za przelew m/b). Gdzie macie konta bankowe? Jesteście zadowoleni?
-
Osobiście też zmieniłem PKO na Raiffeisen Bank.
-
A kto za ten podmiot odpowiada?
-
PeKaO to złodzieje jakich mało. Rzeźbią na wszystkim. Ja mam konto dla młodych w PKO BP z kartą przejrzystą kredytową (chwalę sobie, bo za darmo). Do niedawna korzystałem dość szeroko. Obecnie nie potrzebuję aż tak często, ale nadal się zdarza. Aplikacja IKO też wg mnie fajna i można płacić zbliżeniowo telefonem. Przez aplikację mamy miesięczną lokatę na 2.25 albo 2.5 %. Też korzystam. Jak mi za 2 lata wprowadzą opłaty to pewnie przejdę do banku spółdzielczego w Limanowej, bo tam też są konta za darmo i fajna autolokata, gdzie każdy 1000zł na lokacie jest losem w loterii i szansą na samochód i jakieś tam inne pierdoły. Rzeczywiście mieszkańcy okolic Limanowej wygrywają te auta :)
-
Ja ma dwa konta Alior i niedawno założone drugie w millennium. Oba darmowe z darmową karta i wypłata mi we wszystkich bankomatach. PKO to jakaś porażka.
-
Może Millennium? Oni mają całkiem fajną ofertę konta osobistego.
-
Także mogę polecić: Millenium, mBank, Alior. Z tych korzystam i nie mam z nimi problemów.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka