To jest widok strony w wersji do druku
-
Radio fabryczne mp3
Witam
Mam problem z radiem. Nie odnajduje stacji - cały czas wyszukiwanie i nic. Płyty odtwarza , czasami zacina, przeskakuje lub stoi w miejscu . A najgorsze że raz gra cicho a za chwilę głośniej . Na jedynce powinno być bardzo cicho a w nim dość głośno . Co tu jest grane? Pomocy!!!
-
Podepne sie pod temat-czy nawigacja we Fiacie (jak sie patrzy na nawigacje to od strony pasazera jest jeden guzik czerwony i zielony) odtwarza mp3 lub piosenki wav z cd.
-
Jak masz dużą wbudowaną nawigację to odtwarza mp3, wav nie sprawdzałem.
-
Cytat:
Napisał
wojtas85
Jak masz dużą wbudowaną nawigację to odtwarza mp3, wav nie sprawdzałem.
Tak,w aucie jest connect nav+ . Orginalna nawigacja Fiata model Bravo 2008.
-
W instrukcji obsługi wyczytałem, że nie jest możliwe odtwarzanie plików w formacie WMA z rozszerzeniem .mp3.
-
Pin czterocyfrowy gdzie moge odnalezc do connect nav+ . Nie mam go nigdzie zapisanego. To samo pinu immobilaiseranie mam i gdzie mozna odzyskac te piny.
-
Cytat:
Napisał
kamilz
pin czterocyfrowy gdzie moge odnalezc do connect nav+ . Nie mam go nigdzie zapisanego. To samo pinu immobilaiseranie mam i gdzie mozna odzyskac te piny.
aso
-
Cytat:
Napisał
mrozek
aso
Kody od immo byly w ksiazce,niebieska karta,moje niedopatrzenie. Gdzie zdobyc pin od connect nav+ .
Jeszcze pytanie,w srodku jest plyta z muzyka i jak naciskam guzik zeby plyta wyszla to wychodzi i ja widac ale nie da jej sie wyciagnac nawet pslcami i po 2-3 sekundach wraca do szczytywania piosenki i normalnie gra .
-
Wszystko fajnie ale żaden z Was nie pomaga mi . Jedną usterkę znalazłem - uszkodzona antena ( dokładnie wzmacniacz jej) Dalej mam problem bo gra cicho a po chwili gra głośniej mimo że na wyświetlaczu 1 ( gra jakby było 10). Może ktoś miał podobny problem. Może ktoś ma na sprzedaż sprawne radio.