7 załącznik(i)
Jeep Renegade 1,4 Multiair 140 KM 2015
Witam trochę musiałem poczekać zanim mojego rodzinnego parku maszyn zawitało coś z rodziny fiata ale udało się:)
Przedstawiam wam Jeepa Renegade 1,4 Multiair 140KM.
Auto traktuję jak fiata ponieważ produkowane we Włoszech poza tym bliski krewny fiata 500x oraz ten sam koncern
Parę słów o pojeździe.
Felgi 17 cali asystent ruszana pod górę , lusterka sferyczne, centralny zamek, 4 elektryczne szyby , 6 biegowa skrzynia manualna,
8 poduszek powietrznych, systemy info rozrywki , brak koła zapasowego jedynie zestaw naprawczy, mocowania isofix, regulowana kolumna kierownicza w 2 płaszczyznach, tempomat, system awaryjnego hamowania w korku jak i podczas jazdy, ESP, ABS, ESR oraz wiele wiele innych.
Pełną specyfikację podam jesli będzie zainteresowanie.
Co do kupowania auta w zimie nie polecam bo długo kolorem auta sie nie nacieszycie co zresztą widać na tym egzemplarzu cały w soli i brudzie:(
Auto kupione nowe jako rocznik 2015 i u nas w rodzinie jest od tygodnia.
Parę słów o moich odczuciach. W pierwszej chwili wydaje sie ze jedzie sie czołgiem wszystko masywne kwadratowe ale z kolejnymi kilometrami zaczyna być świetnie. Wygodnie świetne wyciszenie bardzo stabilne zachowanie auta nawet przy szybkich zaletach.
Miejsca z tyłu masa z przodu też
Minusy? trochę lekko pracujący układ kierowniczy oraz bardzo lekko pracujące sprzęgło (nie wiem czy to wada:)
A teraz zdjęcia:
Załącznik 22443Załącznik 22444
Załącznik 22445Załącznik 22446
Załącznik 22447Załącznik 22448
Załącznik 22449
Kolejne zdjęcia zrobię nocą Bo iluminacja tego auta to istna bajka. Nigdy czegoś takiego nie widziałem:)