To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Radio w Bravo 97 -
Radio w Bravo 97
Witam :) jestem tutaj nowy. chciałem się was zapytać czy przy zmianie radia z fabrycznego na jakies z portem USB muszę wymieniać cały panel włącznie z kratkami nawiewu, czy wystarczy kupić taką ramkę http://allegro.pl/ramka-radia-czarna...5703484078.html ?
-
Siemka, jedyne co to musisz dokupić ramkę która wypełni miejsce wokół fabrycznego radia np taką FIAT BRAVA MAREA BRAVO ramka iso klucze redukcja (5671164982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
-
dzięki wielkie za odpowiedź :)
-
miałbym jeszcze jedno pytanie odnośnie montażu radia. czy Bravo 97 posiada ACC w stacyjce?
-
Cięzko mi powiedzieć bo u mnie radio startuje razem z lampkami na liczniku,pomiedzy żadnej pozycji nie mam więc wychodzi na to że nie... ale można zrobić stałe +12v
-
Jeżeli dobrze rozumiem, to chodziło o pozycję w której radio się włączy bez tzw. zapłonu czyli pozycji MAR. W BBM jest taki przycisk w stacyjce jak go wciśniesz to zyskasz możliwość przekręcenia kluczyka w przeciwną stronę niż przy odpalaniu. Zapalają się postojówki i włączy radio. Niestety świateł zgasić się nie da. Jest to jedyna opcja żeby skorzystać z radia bez "zapłonu". Możesz w niej też wyjąć kluczyk ze stacyjki. Niestety typowego ACC nie ma
-
Fabryczne radio można włączać i wyłączać niezależnie od pozycji kluczyka, a dodatkowo w menu radia można ustawić żeby się samo wlaczalo/wyłączalo ze stacyjka (bądź nie).