To jest widok strony w wersji do druku
-
IDEA tylna półka/roleta
Witam wszystkich.
Od paru dni jestem w posiadaniu drugiego autka mianowicie Fiata Idea.
Niestety kupiłem auto bez tylnej polki. Ogolnie zeby ja dostac to widze ze strasza lipa.
W zwiazku z tym mam pytanie. Czy ktos zna wymiary tylnej polki ? ?
dobiore z innego auta z przerobkami lub sam sobie zrobie roletke.
-
Część miękka od strony foteli ma wymiar 125x33cm.Natomiast część twarda około 108x18cm ale to są wymiary przybliżone dlatego że trzeba wyprofilować końcówke twardej części do tylnych słupków i klapy tynej.
-
Super. Dzięki. Znalazłem w podobnych wymiarach od Citroena Xsara kombi. Muszę teraz gdzieś tylko przymierzyć.
-
Witam.....warto polukać na aledrogo...tam jest widok takiej półki
PÓŁKA TYLNA LANCIA MUSA FIAT IDEA (5658720353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Raczej poszedł bym w oryginał.....
Pozdrawiam.
Andrzej
-
No tak... 170 zl. Nie wiem co tyle w niej kosztuje, chyba tylko tyle ze jest unikatem na rynku wtórnym. Rolete juz prawie dobrałem, koszt rolety 40 zł. wymiary identyczne.
-
positif też nie mam półki,powiedz mi od jakiego auta dobrałeś półkę
-
Aga, ja kupiłem od KIA RIO I Kombi ale powiem ci, ze chyba lepiej zainwestować w oryginał. Czasem na allegro można trafić w malych pieniądzach.
Roleta która znalazłem trochę różniła się wymiarami Tj. musiałem dorobić mocowania rolety, dorobic uchwyty (po bokach bagażnika w małe wnęki w plastikach przy małych tylnych szybkach), dodatkowo nie siadło mocowanie z drugiej strony rolety (przy klapie), też trzeba było dorobić dodatkowe zaczepy
Jeżeli miała byś możliwość podjechania na jakiś "szrot" w okolicy który ma rolety to tak. Na miejscu przymierzysz. Z tego co pamiętam szukałem jeszcze pomiędzy roletami z BMW, Citroen Xara, Ford mondeo