Chcę kupić nowe auto i zastanawiam się czy fiat punto to dobry wybór
To jest widok strony w wersji do druku
Chcę kupić nowe auto i zastanawiam się czy fiat punto to dobry wybór
Bardzo dobry
A produkują w ogóle jeszcze? Czy tylko zostały po salonach?
To już leci 11 rok grande punto, nie czas na nowy model? Byle nie 500p czy coś w tym stylu ...
Przecież jest EVO i Punto 2012
I czym one się roznia? Taki face lifting i nic więcej, miałem na myśli nowy model
To musisz obecnie Jeepa kupić lub Fiata 500 n-ta odmiana za kupę kasy. Taka jest teraz polityka Fiata stety albo niestety ...
W nowych modelach masz zdecydowanie słabsze i mniejsze wersje silnikowe do wyboru,więc to dla mnie minus,natomiast cała sylwetka samochodu,ekonomia,wnętrze- robi bardzo dobre wrażenie,najlepiej byłoby obejrzeć kilka egzemplarzy i samemu zdecydować czy najnowszy Fiat Punto jest dla Ciebie odpowiedni.
Przecież ten najnowszy Punto to Grande z inną powłoką z takimi samymi źle rozwiązanymi spryskiwaczami i nadkolami które przepuszczają połowę wody z drogi do komory silnika na przykład. Jakoś Fiat ma teraz inne zajęcia niż projektowanie następcy. Choć to może i dobrze bo można kupić prosty samochód z prostym, wytrzymałym silnikiem bez bezpośredniego tfu wtrysku.
Po drugim zamarznięciu odmy i wybiciu bagnetu (całe szczęście że nie uszczelniaczy na wale) zastanawiam się czy w tym obecnym też o takie zjawisko równie łatwo :( ...