Waham się pomiędzy Febi Bilstein, Lemforder, SWAG, Delphi i Meyle
To jest widok strony w wersji do druku
Waham się pomiędzy Febi Bilstein, Lemforder, SWAG, Delphi i Meyle
Najlepsze Lemforder. Ewentualnie Meyle ale w wersji HD.
Ja zakładałem JGR - polskiej produkcji z metalowymi elementami :-) Na razie 15 tys. za mną i cisza.. Cena jakaś śmieszna na znanym portalu aukcyjnym.
Twoja Croma ile ma przebiegu ??
198 000 km.
Mi tez stukal przy przebiegu 80000 okazalo sie ze sruba sie poluzowala
Jeśli stawiasz na jakość to Lemforder - iparts.pl/czesc/lacznik-stabilizatora-lemfrder-2773002,0-35-2773002-519134.html jeśli jednak szukasz kompromisu pomiędzy ceną a jakością to ja bym polecał wspominane już tutaj Meyle HD.
Bierz ze sredniej polki I bedzie OK. Nie ma po co roztrzasac tematu.
Wczoraj zostały wymienione łączniki drążka stabilizacyjnego przedniego firmy MEYLE w wersji HD(wzmocnione)z gwarancją na 4 lata,na drogi zachodnie,a na Polskie drogi dają tylko 2 lata gwarancji ciekawe podejście producenta na dany rynek sprzedaży,poprzednie LEMFÖRDER też nie zdały egzaminu na Polskich drogach,po 2 latach użytkowania też się wybiły już miałem zamontowane TRW,FEBI BILSTEIN,także uważam że szkoda kasy wyrzucać na przechwalone markowe produkty,max 2 lata i znowu przypuszczam trzeba będzie wymienić na nowe
Załącznik 35852Załącznik 35853
Jakiej by nie były firmy to 2 lata to i tak według mnie długi okres czasu. Koszty nie wielkie a i sama wymiana nie skomplikowana.
Oczywiscie wszystko zależy od dróg jakimi sie poruszamy i ten okres eksploatacji to pojęcie względne.
U jednych wytrzyma rok u innych osiem lat.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka