Siema.
Działa mi centralny z kluczyka otwierają się i zamykają nim wszystkie drzwi. Nie działa jednak zamykanie od wewnątrz, wciskając klamkę w drzwiach kierowcy nic się nie dzieje. Wiecie dlaczego?
To jest widok strony w wersji do druku
Siema.
Działa mi centralny z kluczyka otwierają się i zamykają nim wszystkie drzwi. Nie działa jednak zamykanie od wewnątrz, wciskając klamkę w drzwiach kierowcy nic się nie dzieje. Wiecie dlaczego?
masz cos nie tak z centralnym lub ze sterownikiem. Pewnie masz dolozony centraly zamek i dlatego i masz zamykanie z + i - tak jak u mnie :) bo u mnie przed tem działało zamykanie... itp :P
No tak zamek mam dołożony, fabrycznie nie miałem. Raz zadziałał od środka a więcej nie chce, ciekawe :/
pytanie z której strony Ci założył ten centralny zamek. Bo komplet na 4 drzwi, działa w momencie gdy sterujesz "matką". masz może gdzieś zdjęcia tych ciągadeł zamka? albo sterownik jak wygląda?
"matka" to na pewno drzwi kierowcy bo z kluczyka otwiera 4 drzwi.
Jak wsiądę od pasażera i pociągnę klamkę kierowcy od wewnątrz to otwiera wszystkie drzwi, szkoda że nie da się zamknąć wciskając jej.
wydaje mi się ze masz zamontowany uniwersalny zamek centralny. zwiazku z tym rozbierz drzwi, i przestaw ciągadło w któraś ze stron. i sprawdzaj.
bo skoro otwierasz wszystkie, to znaczy że siłownik nie dostaje informacji o zamknięciu ich. jak byś rozebrał i zrobił zdjęcie tego siłownika to bym Ci powiedział co i jak przestawić.
Siłownik jest oryginalny fiatowski.