To jest widok strony w wersji do druku
-
Programowanie EOL?
Witam, mam pytanie odnośnie programowania modułu EOL, co to takiego i jak można to zrobić? Nie działa mi navigacja connect nav+ tzn. nie wykrywa żadnych satelit. Po podłączeniu FES i sprawdzeniu modułów pokazuje węzeł radioodbiornika/radio-navigacji z mapami - nieobecny. Jak można to włączyć.
Pozdrawiam
-
Kolejne obserwacje, spostrzeżenia i pytania. Czy u kogoś działa opcja informacji z czujników cofania na wyświetlaczu connect nav+?, w jaki sposób można dodać lub usunąć jakiś moduł programowo?. Szukam kogoś z trójmiasta kto pomógł by mi ogarnąć elektronikę.
Pozdrawiam
-
Co masz na display? Czy nie aby eol error? Eol to skrot od end of the line. System pokazuje ze cos, co bylo zaprogramowane pierwotnie, teraz jest niedostepne. Najprosciej, by cos wylaczyc, wystarczy odpiac modul od sieci i przeprowadzić osiowanie proxy. System zostanie skonfigurowany na nowo i pominie ten skladnik, ktory został odlaczony. Mozna to zrobic mes' em.
Jesli connect nie widzi satelitów to sprawdz antene. Albo zmien ja na inna. Osiowanie proxy to ostatecznosc.