Witam, czy miał ktoś problem z czujnikiem parkowania tył fabrycznie montowany. wyświetla się błąd czujnika, nie działa lewy skrajny wymieniłem na nowy i tez nie działa.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, czy miał ktoś problem z czujnikiem parkowania tył fabrycznie montowany. wyświetla się błąd czujnika, nie działa lewy skrajny wymieniłem na nowy i tez nie działa.
Kolego podjedź do jakiegoś dobrego elektronika, niech posprawdza wszystko jak należy. Mój ojciec miał podobny problem w wv, komp wywalał błąd czujnika wymiana nic nie dała a okazało się że jakiś modulik/sterownik się sypnął
Witam, u mnie problem pojawia się sporadycznie z czujnikiem tzn. wyświetla komputer błąd czujników parkowania, lecz jednakże wszystkie czujniki działają. Możliwe jest, że woda gdzieś na kablach się pojawiła bo podlewa przez tylne koła, a z tego co mi wiadomo to właśnie tylne boczne są odsłonięte i narażone na bezpośredni bądź pośredni kontakt z wodą. Najlepiej ściągąć zderzak i posprawdzać kable czy wszystko gra, a jak nie tam problem leży to albo wiązka gdzieś idąca do kompa albo sam komp świruje.
Pozdrawiam
Bruno