To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
cieknie paliwo -
cieknie paliwo
Panowie w czoraj zobaczyłem że przy listwie wtryskowej z przewodu przez który paliwo wraca delikatnie cieknie paliwo (nawet kropli nie widać tylko delikatnie spocone) i moje pytanie idzie to dokręcić bez sciągania kolektora ,rok temu wyciągałem wszystko i może zle dokręciłem
-
ponownie proszę o pomoc ,może teraz ktoś coś napisze, znowu niekiedy śmierdzi paliwem w kabinie auta ,zauważyłem że czesto śmierdzi podczas odpalania ale nie widac skąd ,znajomy odpalał,przekręcał tylko zapłon i nic nie widać żeby ciekło ale widać takie miejsce po odparowaniu benzyny po lewej str. (od węży ) może orientuje sie ktoś na co zwrócić uwagę ??
-
To może jakieś zdjęcie wrzuć tego miejsca, bo raczej ciężko domyślić się co masz na myśli pisząc: Cytat:
takie miejsce po odparowaniu benzyny po lewej str. (od węży )
-
jutro wrzucę ,ale chodzi mi jak stoi się przodem do maski to po lewej str. od str. rozrządu ,widać taką wyschniętą czystą plamę na kolektorze ssącym i kabelek widać chyba od instalacji wtrysków taki cienki czarny on też jest mokry ( może ktoś pomoże dzięki karwoj 25 za odzew :))
-
1 załącznik(i)
Załącznik 19592 pod tą strzałką jest lekko mokre wygląda jak by z wtrysku ,ale dzisiaj powycierałem odpaliłem i sucho jak leci to dlaczego nie cały czas tylko niekiedy od czego to zależy ? może ktoś pomoże