Ze względu ze doblo jest taki vanowaty troszkę. To wpadłem na pomysł żeby zamontować z tylu firanki. Montował ktoś już coś takiego w aucie ?? Co o tym sądzicie ??
To jest widok strony w wersji do druku
Ze względu ze doblo jest taki vanowaty troszkę. To wpadłem na pomysł żeby zamontować z tylu firanki. Montował ktoś już coś takiego w aucie ?? Co o tym sądzicie ??
Haha Ty tak na serio? :-P
Serio chce dodać troche dodatków do auta żeby było niepowtarzalne. Przylepce wyszly z mody a szyba jest przesuwana na boki.z autem nie zamierzam się w ogóle rozstawać. Tak mi się ten fiacik spodobał.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
PS bardziej byłbym skłonny do zasłonek niż firanek
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Pps zle się wyraziłem chodzi mi o coś takiego jak w autokarach lub pociągach.
Masakra :D
Przyciemniane szyb zabardzo nie wchodzi w grę bo szyba przesuwana wiec 1 warstwa była by zdarta a coraz cieplej się robi i słoneczko trochę przeszkadza.
Niefortunnie to nazwałeś, ale wiem o co Ci chodzi. A może pomyśl o takiej rozwijanej rolecie, coś jak np. w Cromie, że rozwijasz od dołu. Dobrać długość oraz pomyśleć nad mocowaniem i powinno być ok.
Załącznik 19052
Niewiem czy ja się do wszystkiego czepiam czy co ?? Jak szyba jest dzielona to jedna od drugiej odstaje ok 1-1.5 cm wiec te przylepię z dołu chyba nie będą trzymać 2 różne płaszczyzny. Jak ma coś się zdecyduje to wrzucę fotki. Dzięki za pomoc
U mnie w mieście jest bodajże 4 doblo na krzyż a miasto 50 tysięczne. Wszyscy wielkie szwaby (czytaj Śląsk). Wszyscy wożą się vagami bmw itd. Więc za dużo fiatów nie ma. Mechanika od włoszczyzny szukać ze świecą. Nie wyobrażam sobie doblo z przyciemnionymi szybami. Za to widziałem gdzieś w podkarpackim ,jak na parkingu stał doblos z zasłonami i powiem ze mi się spodobał. Wiec jestem w kropce.
@Mordka, wymodziłeś coś? możesz się pochwalić? i nie patrz na opinie innych, to twój wybór i ty będziesz tym jeżdzić.