To jest widok strony w wersji do druku
-
problem z oświetleniem
Witam Wszystkich
Od niedawna stałem się posiadaczem palio2 1,2 8v LPG :) 2003 r i mam pytanie odnośnie bezpiecznika od podświetlania tablicy rejstracyjnej , gdzie go znajdę ? i czy również odpowiada on za działanie oswietlenia panelu sterowania nawiewem ,zegarka i oświetlenia lampki po krańcówce z przodu - bo jak otwieram drzwi to lampka w bagażniku się pali , a w kabinie nie - na on jak ja włacze normalnie to sie zapala .. a po otwarciu drzwi nie ? co do moich umiejetności manualnych to mam spore doświadczenie w różnych autach...
-
dziękuje za totalny brak zainteresowania tematem - dla tych co moga miec podobne problemy to wyjaśniam:
brak oświetlenia rejestracji - spalona żarówka wywalała bezpiecznik ? wymiana i po problemie
brak oświetlenia nawiewów - spalone żarówki + bezpiecznik w kabinie - żarówki wymieniłem w sposób - zdjęłem panel z kratkami , potem srebrny panel z przełączników i odchyliłem tą osłonę co pokrętła są .... i płaskoczypami wymieniłem żarówki
oświetlenie wnętrza - po krańcówce - naprawiło się samo ... po tych zabiegach -nie wiem czy to przypadek czy coś powiązanego ?