To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Kupno Fiat Bravo -
Kupno Fiat Bravo
Witam,
Już jakiś czas noszę się z zamiarem kupna swojego pierwszego auta. Kilka tygodni szukania i przeglądania ofert powoli utwierdza mnie w przekonaniu, że warto zainwestować budżet(do 25 tys.) w bravo. Początkowo nastawiałem się na benzynę, w związku z tym że ciężko "utrzelić" zadbanego t-jeta, coraz bardziej skłaniam się do diesla. Główny obszar poszukiwań to okolice Warszawy.
Jak na razie to udało mi się znaleźć coś takiego:
JGM - CENTRUM MOTORYZACJI, Fiat Bravo 120 KM .Salon Polska!Serwis! - otoMoto.pl
Miał może ktoś styczność z ta firmą? Warto przejechać się tam i obejrzeć auta, które posiadają w ofercie?
Druga sprawa M-jet 120 km 1.6 nie jest chyba najgorszą propozycją pod względem kosztów eksploatacji i awaryjności?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszelkie opinie oraz rady.
-
Jeśli jesteś zainteresowany w pełni pewnym autem mogę ci zaproponować swojego bravo 2007 1,9 120KM. Mama coś narzeka że już dla niej samej za duży więc nosi się z zamiarem sprzedania. Jak będziesz zainteresowany to pisz to coś opowiem o aucie. Oczywiście gwarantuje że jest wszystko ok z autem
-
To racja autko seth'a jest godne polecenia więc jeśli tylko kolor Ci pasuje - kupuj ;)
-
dokładnie. jakbym szukał dla siebie Bravo II w dieslu zacząłbym poszukiwania od jego oferty :)
-
Miło mi to słyszeć. Bravo jest tylko tu wystawione bo chciałbym aby trafiło w odpowiednie rece