To jest widok strony w wersji do druku
-
[WYPRZEDAŻ] OE Fiat
Informuje Was koledzy że robimy wyprzedaż części FIAT które leża u mnie na magazynie ponad rok. W skład tego wchodzą także filtry. Wyprzedaża zajmuje się mój kolega z działu allegro. Zainteresowane osoby proszę o mail na PW i prześle liste w Excel. Nie ma tam wszystkich części jakie posiadamy w wyprzedaży ale zawsze można napisac maila z zapytaniem co jest jeszcze dodatkowo. Przy zapytaniu mailowym jeśli będzie do mojego kolegi proszę o info że jesteście z FIAT KLUB POLSKA- wtedy jeszcze się dorzuci dodatkowy rabacik. Wszystkie części są oczywiście oryginalne.
maile kontaktowe ASO FIAT IVECO- dział sprzedazy
tomasz.gorecki@trans-poz.com.pl - to mój mail firmowy
krzysztof.borucki@trans-poz.com.pl
ps znalazłem na magazynie błotniki przednie do STILO wiec oddam to w dobrej cenie bo niepotrzebnie mi to półke zajmuje 8) Mam jeszcze na pewno 5 filtrów paliwa do diesla.
Paczki wysyłamy pocztą lub DPD.
aha- nie sugerujcie się wpisem przy danej części np. FILTR DOBLO bo jak wiadomo taki sam filtr idzie do osobówki ale robimy takie opisy żeby było wygodniej znaleźć w programie
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
dodatkowo jeśli przyjdzie z Bielska info o wyprzedaży części z magazynu centralnego to w tym watku będę zamieszczał info. Ostatnio naszemu koledze z forum zamawiałem oryginalne amortyzatory w cenie zamiennika także warto zawsze sprawdzić co jest dostępne.
-
A co macie do Tempry 1.6 gaźnik? Chcę za jakiś czas wyremontować Temprę na tip-top, auto w rodzinei od 20 lat - jeździ tyle co nic, a rozstać się z nim trudno, więc chcę zrobić jej generalkę.
-
Cytat:
Napisał
miszko
...auto w rodzinie od 20 lat... ...więc chcę zrobić jej generalkę.
I to Ci się bardzo chwali ;-) :ttt:
-
Może coś do Punta II się znajdzie? ;)
-
tutaj macie link do strony wyprzedazowej
Trans-Poz S.A.
poza tym w razie czego mail to puszcze plik przygotowany do wyprzedazy
-
a te błotniki to do stilo 5d czy 3d ?
-
piszcie zapytania do mojego kolegi bo z racji swoich obowiazków nie jestem w stanie wszystkich zapytan obrobić :)
-
ramie wycieraczki STILO 46814354 - 80,80 netto/szt ( 99,39 pln brutto )
pokrywa silnika STILO 46844176 - 72,56 netto/szt ( 89,25 pln brutto )
sprezyna przód STILO 50701025 - 101,84 netto/szt ( 125,27 pln brutto )
drązek stabilizatora STILO 50706597 - 206,21 netto/szt ( 253,64 pln brutto )
amortyzator przód STILO 50711244 - 149,45 netto/szt ( 183,83 pln brutto )
spryskiwacze podgrzewane STILO 735316329 - 22,88 netto/szt ( 25,15 pln brutto )
czas oczekiwania okolo 5 dni. Koszty przesyłki jakies 15-20 pln. Ilości bardzo ograniczone
-
@Lotos, jak widzisz możliwość zamontowania spryskiwaczy podgrzewanych jeśli aktualnie tego nie mam ? dużo roboty ?
-
kurka nie mam pojecia bo na elektryce sie kompletnie nie znam. Sadze że podłaczenie tego to nie jest zaden problem. Kabelki tylko pociagnać ale gdzie podpiąc to nie wiem :d jak sie nie myle w dziale downolad jest gdzies instrukcja montazu do wersji bez podgrzewanych spryskiwaczy