To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
obrotomierz -
obrotomierz
witam widziałem ddzisiaj brave na złomie z obrotomierzem cięzko wymienić zegary swóój już wyciągałem bez obrotomierza ,kiedyś w punto próbowałem to linki nie mogłem odłończyć od obrotomierza więc dałem sobie spokój gdzie linke podłończyć i jak to zrobic wytłumaczy ktoś ??
-
W Bravie nie ma linki - zarówno prędkościomierz jak i obrotomierz są elektroniczne.
-
to jak wystarczy tylko wymienić cały licznik i już ??a jakieś kable kostki trzeba przerabiać??czy coś w tym stylu
-
Jedyne na co trzeba uważać to rodzaj podłączeń, bo te różnią się między przed, a poliftem.
-
waho to najlepiej szukać z takim silnikiem z takiego roku najlepiej to powinno wszystko pasować czy będzie w nowym zegarze i tak o 1 kostkę więcej??
-
a można wsttawić nowe zegary z 2000 roku okrągłe :) pasował by wogóle kształt ?
-
Ale okrągłe zegary występowały w przedliftach w benzynowych Bravo z wyposażeniem SX i HGT, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sobie je zamontował na zasadzie przekładki jeśli masz przedlift.
Polift to już zabawa w kabelki i rzeźba, zdaje mi się, że kiedyś widziałem manual tylko nie pamiętam gdzie.
-
waho a jak bym chciał normalne zegary takie jak mam tylko z obrotomierzem i jak znajde taki sam model z tego samego rocznika to będzie pasowało na wtyczki czy trzeba przerabiać coś czy dodawać jakis kabel ??