To jest widok strony w wersji do druku
-
Pytanie o wodę w aucie
Witam wszystkich mam od miesiąca fiata stilo i mam problem z wodą w aucie. Najpierw ciekłokrystaliczny sky window. Został uszczelnień, następnie ciekłokrystaliczny po słupkach przy przedniej szybie. Okazało się że szyba była źle wklejenia wymienił mi mechanik uszczelkę i wkleic od nowa szybe. Teraz juz nie cieknie ani dachem ani szyba. Auto było tydzień suszone bo maty wygluszajace były mokre. I teraz jeden deszcz i znowu maty mam mokre. Wykładzina jest sucha. Proszę o pomoc. Dodam, że jest to stilo 3 drzwi bez klimatyzacji.
-
jak Boga kocham, nie widziałem Stilo z dachem ciekłokrystalicznym :lol: naprawdę jesteś z Korzeniewa? masz jakiś cudzoziemski akcent... ;)
-
Cytat:
Napisał
boch
jak Boga kocham, nie widziałem Stilo z dachem ciekłokrystalicznym
I pewnie nie zobaczysz.. :P
-
Szybko pisałem i za tak te literówki chodziło mi o dach panoramiczny. Dziękuję za zainteresowanie postem ale oczekuje rad co jest przyczyną wody w aucie.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Szybko pisałem i za tak te literówki chodziło mi o dach panoramiczny. Dziękuję za zainteresowanie postem ale oczekuje rad co jest przyczyną wody w aucie.
-
prawdopodobnie masz pozapychane kanały odpływowe odprowadzające wodę z dachu. o szczegółach niech się wypowiedzą posiadacze Sky Window.
-
Z innego forum:
klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=33&t=5922
-
Dach jest uszczelnień przez mechanika i było sprawdzane góra nic nie cieknie. A są jakieś zaslepki w okolicach kół przednich bo może ich nie ma i tam leci woda.
-
W podszybiu masz o ile się nie myle wyloty odprowadzenia wody z dachu. Demontujesz chyba wycieraczki i pod tym plastikiem powinny być.
-
Dziękuję za radę tylko jak wymontowac te wycieraczki i zdjąć ten plastik żeby dostać się do tych odpływowy wody w poszycie ktoś już to robił? Woda jak latem dzisiaj po dachu i szybie przedniej to odpływa pod auto.