Witam.
Mam pytanko, czy da rade gdzies kupic takie obramowki na zegary na tablicy rozdzielczej? To się chyba aluringi nazywa. Jesli tak to prosilbym jakis link do aukcji na allegro np ;). Model auta to Fiat Brava.
Z gory dzięki i pozdrawiam!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Mam pytanko, czy da rade gdzies kupic takie obramowki na zegary na tablicy rozdzielczej? To się chyba aluringi nazywa. Jesli tak to prosilbym jakis link do aukcji na allegro np ;). Model auta to Fiat Brava.
Z gory dzięki i pozdrawiam!
Na innym forum z bbm parę osób kupiło z tej strony i polecają. Brava - Brava 95-01 obramówki zegarów - DIDO TUNING Oprócz aluramek na zegary mają też na pokrętła zegarów.
Nie rozumiem, tych ramek. Fiat brava przed liftem posiadał instrument w całości podświetlany na zielono. Przecież to wygląda przepięknie, wiem ,ze o gustach się nie dyskutuje. Nie mniej jednak, warto montować takie ramki, aby przybliżyć fiata to sztampowej "kapliczki" rodem z pojazdów "Adolfa Hitlera"
Dzięki sliczne ;). Tak sie zastanawiam tylko czy to będzie pasować do moich białych zegarów. Ma ktoś moze fotke jak to wygląda na białych?
Pozdrawiam
Z łatwością znajdziesz w necie ;) Mi się osobiście ramki podobają, chociaż u siebie nie zamierzam w to inwestować (kwestia bardziej potrzebnych wydatków).
A cos byrrt polecasz co bravki dolozyc ciekawego? ;)