Witam. Jestem w trakcie szukania swojego stilo abarth. Znalazlem na allegro dosc ciekawy egzemlarz: www.allegro.pl/fiat-stilo-abarth-full-opcja-skora-gps-alumy-i4571631304.html
Co o nim sadzicie? Jesli zly dzial prosze o przeniesienie
To jest widok strony w wersji do druku
Witam. Jestem w trakcie szukania swojego stilo abarth. Znalazlem na allegro dosc ciekawy egzemlarz: www.allegro.pl/fiat-stilo-abarth-full-opcja-skora-gps-alumy-i4571631304.html
Co o nim sadzicie? Jesli zly dzial prosze o przeniesienie
daj VIN tego auta
oferta wygląda ciekawie, wręcz na wypasie. niech Ci koleś napisze jaka tam jest wrzucona instalacja gazowa. najlepiej prześle skan papierów od instalacji. ja jestem przeciwnikiem kupowania auta z LPG. można się przejechać...
jeszcze dwie oferty ode mnie:
Stilo 1,4 b Sprowadz Klima Stylizacja ABARTH Opłac (4600707069) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i niekoniecznie Abarth
Fiat Stilo 11500.00 PLN. OLKUSZ - otoMoto.pl
Instalacja montowana w 2012 roku, firma STAG.
Numer VIN: ZFA19200000176067
Czy ta instalacja gazowa jest dobra?
Stag... hmmm... bardzo ogólnie. z tego co pamiętam Stag robi wyłącznie elektronikę, do której instalatorzy dorzucają reduktor i wtryski różnych producentów. postaraj się o skan papierów od tej instalacji gdzie będzie wyszczególnione jakie wtryski, jaki reduktor. poproś również o zdjęcie spod maski. przyda się też informacja ile auto przelatało na gazie. informacja z przebiegiem przy jakim montowana była instalacja będzie się znajdować na karcie homologacji LPG. ja jestem generalnie przeciwnikiem kupowania używanego auta z gazem co jest właściwie zgodne z poradnikami traktującymi o używanych samochodach i LPG. zastanawia mnie przebieg... niespełna 126 tys. przy 12 letnim aucie z gazem, którego właściciel chce się pozbyć po dwóch latach od założenia instalacji. szczerze? byłbym ekstremalnie ostrożny.
Wlasnie tez mnie zastanawia dlaczego sprzedaje po 2 latach od zalozenia instalacji. Nic bede probowal wyciagnac wiecej info i skany. Prosilbym jeszcze o sprawdzenie nr VIN
Uuu. I tak ktos to auto sprzatnal. Jest wogole gdzies na alledrogo i otomoto godny polecenia abarth?
Dzieki za oferte ale do przyszlego roku juz chce smigac :)