Witam. Poszukuje alufelg wraz z oponami do swojego fiacika. Najlepiej 15 cali. Cos polecicie? Aktualnie najbardziej podobaja mi sie te alusy orginalne fiatowskie z fiata bravy ale ciezko je dostac, moze ktoś ma na sprzedaz?
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam. Poszukuje alufelg wraz z oponami do swojego fiacika. Najlepiej 15 cali. Cos polecicie? Aktualnie najbardziej podobaja mi sie te alusy orginalne fiatowskie z fiata bravy ale ciezko je dostac, moze ktoś ma na sprzedaz?
Pozdrawiam
Jak dobrze poszukasz to czasem koniczynki oryginalne 15stki dostaniesz i po 300zł w niezłym stanie..
wystarczy trochę poszperać i znajdziesz wiele ofert. ale masz parę linków:
FELGI ALUMINIOWE Z OPONAMI 15'' FIAT BRAVA BRAVO (4591330121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Alufelgi Fiat Bravo Brava Marea Siena Palio 175/65 (4529165591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ALUFELGI MAREA BRAVA 15' 4X98 ORYGINAŁ BIELSKO (4591452818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
FELGI ALUMINIOWE 15 CALI FIAT BRAVO MAREA 4X98 (4577275425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Alufelgi 15" Fiat Brava z oponami (4579357371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fiat Bravo alumy alufelgi 15" 6Jx15H2. K-CE (4579909259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z felgami to bywa róznie. Piszą że nie bite i nie spawane. Jednak fachowców jest wszędzie pełno. Fachura podpowiada, aby załatwić sobie wizytę u wulkanizatora.
Zanim kupisz, sprawdź , niektórzy wulkanizatorzy (może w twojej okolicy) posiadaja komplety felg. Polecam pozwiedzać złomowiska. Ludzie i ludziska wyrzucają na morgi felgi - panie bo krzywa i bije .
A często bywa, że siatka w oponie albo zwyczajnie krzywo zdarta opona.
Fakt, że większe złomowiska mają całkiem niezłe zestawy felg ;) I bądź prawie pewien że na 80% każdy najtańszy zestaw z allegro będzie miał jakiś niuans mimo tego co jest napisane na aukcji.. Ja kupiłem oryginały r14 fiata za chyba 250 czy 300 - kolejną stówkę lub nawet więcej musiałem wydać na lakiery, jakieś 100 na prostowanie i do tego wiele wiele godzin pracy.. Czasem nie warto oszczędzać..
Załącznik 16559Załącznik 16560Załącznik 16561Załącznik 16562
Dzieki za propozycje i odpowiedzi :). Ja znalazłem takie fele, co powiecie? Gosc chce za nie 380zł + wysylka ok. 100 zł. Do tego musze doliczyc oponki letnie ale to juz blizej wiosny bym kupywal, narazie same aluski.
Pozdrawiam
Ładne ;P, te co podesłaliście też fajne, ale mimowszystko najlepsze są te od Fiata Linea lub nowego Bravo :D
Typowe - fajne - koniczynki do bravo ;) Brava też będzie wyglądać dobrze :)
Załącznik 16723
Ja jeżdże na 17 calach. Bardzo dobrze się prezentuje.
Bardzo podobają mi się te kapcie, powiedz, model bo chyba się zakochalem.
W miescie opodal bydgoszczy, facet ma felgi z wieśvagena - golfa I - szeroką stal , naciągnięta na bravolte. - odjazd zapodam zdjęcia jak go zobacze iuda sie sfotografować.
Borbet CS. Ale, ale... Moje felgi zrobiła firma MBN. Jedni piszą, że podróbki, a inni, że rebrand. Opona 205/40. Ale 215 lepiej by chyba wyglądały.