To jest widok strony w wersji do druku
-
23 załącznik(i)
montaż relingów - fotorelacja
-
Bardzo ładnie to wygląda.
Mnie by przeszkadzała jeszcze ta kontrolka przepalonej żarówki:cool:
-
ładnie :) nie warto się bawić w 17" uwierz mi ;)
-
czemu nie warto 17tki? jedyny powód że nie warto to założenie 18tek.
-
sam sobie odpowiedziałeś na postawione pytanie kox :)
Różnica w jeździe na 17 a na 18 jest tak niezauważalna, że na prawdę nie warto bawić w 17 bo potem będziesz żałował że to jednak nie 18. Ceny opon bardzo zbliżone, same felgi można nieraz kupić w dobrej cenie na allegro a wygląd auta o niebo lepszy na 18 niż na 17, wiem, bo na zimę mam alu 17" a na lato 18"
co do relingów to dla mnie super mod, jak cromy dla siebie to musiała mieć relingi bo bez wygląda dziwnie, ktoś wie jaką nośność mają relingi?
-
już myślałem , że chciałeś go odwieźć od większych kół
-
1 załącznik(i)
ale macie problem... za chwilę moderator zmieni temat... [COLOR="#000000"]na jakich kołach lepiej[/COLOR]...:lol: Ja kupiłem 17 jakiś czas temu takie jak na przykładowej fotce... (oczywiście dekle mam czerwone i zapasik dekli tyż mam)
Załącznik 15235 16 co mam założone wyżej na fotkach będą na zimę...
W Grande mam 15 alu, w Stilo brat ma 16 alu, teraz Croma ma 16 alu (i wygląda śmiesznie - jak stoją razem przed domem... duże auto... małe kółeczka...;-) )
-
Cytat:
Napisał
kox
już myślałem , że chciałeś go odwieźć od większych kół
co złego to nie ja :)
-
Cytat:
Napisał
Tomabr
sam sobie odpowiedziałeś na postawione pytanie kox :)
Różnica w jeździe na 17 a na 18 jest tak niezauważalna, że na prawdę nie warto bawić w 17 bo potem będziesz żałował że to jednak nie 18. Ceny opon bardzo zbliżone, same felgi można nieraz kupić w dobrej cenie na allegro a wygląd auta o niebo lepszy na 18 niż na 17, wiem, bo na zimę mam alu 17" a na lato 18"
co do relingów to dla mnie super mod, jak cromy dla siebie to musiała mieć relingi bo bez wygląda dziwnie, ktoś wie jaką nośność mają relingi?
A według mnie różnica w jeździe na 17 a 18 jest mega - może to też to że porównuje zimówki i letnie - inna guma - miększa w zimówce . Ale na 17 dużo bardziej buja w zakrętach i różnica jak dla mnie jest mocno zauważalna / odczuwalna ...
-
Gratuluję! Znaleźć relingi do cromy to jak wygrać w totka ;)
Co do felg. Lato mam 18" a zimę 16" (obie felgi oryginalne) i na 16" auto wygląda pokracznie ;)
-
Dziękuję wam za wpisy! :) Ps... szyby czołowej, fotela składanego,rolet drzwi i bagażnika podwójnego dłużej szukałem (post. Weekendowy pech)... a z relingami trafiło się przypadkiem!
Jest sobota, zerkam na alledrogo i oczom nie wierzę...jest ANGOL z relingami...nawet nie były wystawione na moje szczęście... dzwonię w trymiga i jest światełko w tunelu...Umawiam się na wieczór... Przyjeżdżam do Wolsztyna do rodziców, a potem wsiadam w mojego malucha Grande "walę" 110km w jedną stronę... za Wschowę/Górę do wsi Psary (gmina Jemielno, dolnośląskie)... Takie małe Wilkowyje... dosłownie... Jechałem ekonomicznie więc wycieczka była na pewno tańsza niż poczta czy kurier...zresztą bałbym się czy listwy by całe przyszły.... Handlarz (bardzo w porządku) ze mną ściągnął z Angola relingi i listwy... uszczelki, śrubki... Płacę, nie targuję się i wracam zadowolony we mgle przez łąki,pola do domu... ;-)
-
UWAGA!!! Dzisiaj wieczorem pojawiły się relingi na allegro...dolnośląskie... tylko za drogo za drogo...:mad: tysiak prawie!!!! http://allegro.pl/relingi-dachowe-ba...365282779.html
i widać, że bez psiknięcia farbą się nie obejdzie... Brak wyobraźni handlarzy....ceny używanych części w większości droższe niż za nowe w serwisie... Ciekaw jestem czy za tą kasę facet daje listwy dachowe w gratisie...
-
Szkoda, że już zainwestowałem w dedykowany zestaw Thule, bo bym już jechał po te relingi :wink:
-
no i są w Zielonej relingi na sprzedaż...ale bez listw :mad: ( a jest trochę roboty przy wycinaniu na całych - lisek z autokącika trochę nadrutował) cena już niższa niż w dolnośląskim...ale sporo większa niż ja zapłaciłem z listwami :lol:
handlarz - starszy facecik- jeździ po szrotach w Itali i wyłapuje takie rodzynki...( wiem bo z nim rozmawiałem jak szukałem relingów - trochę magik... )
przed zakupem pytajcie o śrubki, a głównie te kątowniki co u Mnie na foto - czy facecik daje... bo raczej jest to nie do kupienia w ASO. A i stan powłoki lakierniczej... raczej do malowania wydaje mi się... :cool:
Fiat Croma relingi dachowe komplet (4424345869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ps. zawsze to taniej o 500zł i kto pierwszy ten lepszy.....:rolleyes:
-
Kupiłbym - ale do czego zamontuję :D