Witam chce usunac fap czy jest to bezpieczne i czy niema problemu poznej z kompem.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam chce usunac fap czy jest to bezpieczne i czy niema problemu poznej z kompem.
Jeśli usuwają to specjaliści, bądź ludzi którzy się znają na rzeczy, nie będzie problemu.
tak jak pisze lukq, jeśli wycinać to tylko u profesjonalistów. z tego co wiem, rzeźbią za taką usługę ok. 1000 zł. masz w tej cenie fizyczne wycięcie filtra oraz modyfikację sterownika. licz się z dwoma dniami roboczymi wykonania usługi,
pytanie mam, dlaczego chcesz wycinać? aż tak bardzo dał się we znaki? zapchany kompletnie od jazdy na krótkich odcinkach i po nieudanych próbach wypalania?
ale czy fiatowskie się wypala?
słyszałem że francuzi mają mokre których się nie wypala tylko po jakimś czasie (ileś tyś km ) wymienia się na nowy,co nie zmienia faktu że można chcieć się go pozbyć.
Bardzo malo nim jezdze , od roku jak go kupilem zapala mi sie czek i komunikat system antioulution defu ale o dziwo nie traci mocy ni nic raz wylaczyli mi sie turbo w polsce , bylem w serwisie i powiedzieli ze to czujnik od dozowania plynu eos wymienili zekomo fap wypalali i nic skanowalem swoim kompem i pokazalo mi dwa bledy p00c2 i p00c1 w gatazu pokazalo zupelnie inne bledy miedzy innymi elektrowan od turbo nawet pokazalo gdzie ob jest wiec wymienilam i znowu nic .lampka czek zapala sie zaraz po odpaleniu silnika i tylko jeden komunikat system antipulution defu .