Witam.
Mam małe pytanko, a mianowicie..
Jaka jest szansa na bezproblemową zamianę fabrycznego radia w Fiacie Croma z wersji tylko CD na wersję CD/MP3 ?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Mam małe pytanko, a mianowicie..
Jaka jest szansa na bezproblemową zamianę fabrycznego radia w Fiacie Croma z wersji tylko CD na wersję CD/MP3 ?
Bardzo duża szansa ;) o ile posiadasz tak owe
a mozesz zobaczyc na ten link i mi odpowiedziec????
http://fiatklubpolska.pl/croma-446/b...29/#post180947
Może tutaj się podepnę. Panowie to jest moje radyjko i czy to jest możliwe, że nie czyta mp3.?Załącznik 17957
Mam takie samo, niestety one nie czytają mp3, te które odczytywały mp3 miały bodajże dopisek MP3, ja do swojego dokupiłem kabelek z kostką pod AUX i podpinam odtwarzacz mp3 :)
Ja mam takie samo radio i mp3 gra z pendrajwa ale podpiętego do Blue&Me (Mirek, to jest to co Ci pokazywałem, gniazdo na tunelu środowym, między fotelami)
A to zmienia postać rzeczy, ja nie mam Blue&Me tak więc inne rozwiązanie :)
Dodam tylko że występuje też 3 wersja radia, a mianowicie taka która w ogóle nie obsługuje MP3 ani AUX. Nie ma z tyłu radia wyjść.
ok Maciuś pamiętam. Ja tego nie mam więc zostaje mi radio lub płyty audio, jak bym miał trochę więcej pojęcia na temat takich rzeczy to bym sobie zrobił jak ma kolega Croma 08. A wracając do radia to jakoś dziwnie mi gra tak jak by fala uciekała i wracała i uciekała i wracała. Coś tam nie łączy czy co? Antena? ale jak się tam dostać do radia do anteny albo do anteny pod dachem hm. A może coś tam w radiu trza ustawić, coś włączyć? Po świętach może tam gdzieś zajrzę coś gdzieś ustawię. A może na tym moim wcześniejszym zdjęciu w poście wyżej zobaczycie że coś jest źle to powiedzcie mi, dzięki.
wystarcza dwa gwozdzie, wkładasz w górne otwory i wciskasz na ok. 1 cm pokonując pierwszy opór
i wysuwasz radio z kieszeni:lol:.W Twoim radiu otwory masz na wysoksci CD i poniżej wyswietlacza
musisz wyprobować, ktore zwalniają zaczepy radia.
Załącznik 17964
Załącznik 17963
Mirek, możesz sprawdzić czy w Twoim radiu jest AUX, jest to instrukcji obsługi radyjka, a kabelek kupisz za grosze na alledrogo i zazwyczaj w opisie aukcji jest schemat gdzie kostkę wpiąć w radio by działało.
A jak ta kostka wygląda. Instrukcji do mojego radyjka nie posiadam. Czy każde radio cd+ mp3 mam wyjście aux????
Panowie może jeszcze zapytam czy np. takie radia Radio mp3 do fiata cromy - Blaupunkt - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wystarczy kupić i włożyć i będzie grało? Czy trzeba jakiś kombinacji.
Włożyć i grać :lol: tylko trzeba mieć kod :roll:
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Czy panelu USB z wersji BLUE&ME powinno być napięcie 12 Volt ?? Podłączyłem tam telefon, przez chwilkę pokazuje że jest a potem brak :?