skrzynia biegów bravo 1.2 v16
Witam, zaczne odrazu od pytania.. poniewaz nie moge znajsc odpowiedzi na ten temat, mianowicie wczoraj skrzynia biegow nie wytrzymała wiedzialem ze juz jest na wykonczeniu ale wczoraj zaliczylem wtope pod sklepem ruszam a tu jak nie walnie tylko patrze w lusterko olej na drodze, rozwalilo obudowe... i moje pytanie jest takie czy skrzynia z bravo z przed FL bedzie pasowac? bo czytalem ze wstawiaja od punta 2 v8 czy seicenta 1.1... ale nigdze nie moge znajsc czy ta bedze pasowac.. bo mam do wyrwania skrzynie za 230zł no po cenach z allegro to okazja jest, i tutaj jest pytanie.. w sumie powiedzialem zeby juz ja wyjeli bo siedzi jeszcze w bravo no ale pewnosci nie mam, a numerów nie moge znajsc na skrzyni bo chyba zostały na drodze.. wiec prosze o szybka odpowiedz i z góry dzekuje:d dodam ze skrzynia jest z bravo 1.2 v16 z 97r a ja mam 1.2 v16 z 99/20, jeszcze jedna prozba jesli ktos by miał albo wiedział by czy jest jakis manual do sprzegła wymiany w bravo to bardzo bym był wdzieczny bo w sam naprawiam o 1.2 nic nie pisze prawie a nie moge znajsc manuala zadnego:d