To jest widok strony w wersji do druku
-
4 załącznik(i)
Mój Stilo 2.4 Abarth :)
Witam wszystkich :P
Oto moje stilo, podziwiajcie i krytykujcie:)
Zakupione w październiku zeszłego roku, w sumie nie było fiata w planach ale jakoś tak wyszło:)
Silnik 2.4 , 170pk ,przebieg 147tys, skrzynia selespeed(niezbyt jestem zadowolony,lepszy byłby manual)
Zawieszenie, standard, wszystko nowe, wahacze, amortyzatory, stabilizatory, tarcze,klocki, rozrząd itd, długo by wymieniać tego co zrobiłem w tym aucie, o sprzegle i kole 2masowym nie wspomnę, bo stare to była jakaś tragedia:)
Felgi, narazie standard 205/55/16 , ale cały czas szykam oryginalnych grafitowych 17 z abartha, choc myslałem nad czarnymi z chromowanym rantem 205/45/17
wnętrze, tutaj trochę tego będzie -
-Skora z alfy 147ti, fotele piekne ,podgrzewane, elektryczne,czarne z czerwona nicią.
-Nawigacja oryginał + głosniki bose i subwoofer alpine
-zegary z kolorowym duzym LCD
-podświetlenie wnętrza(wskazniki,przyciski) zmienione na AUDI, białe zegary, czerwone wskazówki, wszystkie przyciski czerwone, wygląda rewelacyjnie i o wiele świeżej.
-czujniki typu wycieraczki,swiatla,parktronik itd
-lampy, dołożone soczewki w oryginalne lampy plus xenon 6000k
-szyby, tył 20%, przód 45% przepustowości światła.
coz wiecej, climatronik 2strefy, wszystko elektryczne ale to norma w stilo abarcie wiec nie bede sie rozpisywal.
Zdjec za duzo nie ma, ale mniej wiecej wszystko widac:)
Załącznik 14670Załącznik 14671Załącznik 14672Załącznik 14673
Plany na przyszłość oprócz felg? hmm, może jakieś pomysły? chętnie posłucham:)
-
Cytat:
Napisał
kamil19871
-lampy, dołożone soczewki w oryginalne lampy plus xenon 6000k
6k to już wchodzi na niebieskie, co widać. Nie lepiej 5k, będzie światło białe?
Zrób zdjęcie tych przełączników od Audi. Ciekawi mnie jak wygląda ta przeróbka.
Poza tym auto super.
Cytat:
Napisał
kamil19871
cały czas szykam oryginalnych grafitowych 17 z abartha, choc myslałem nad czarnymi z chromowanym rantem 205/45/17
Zdecydowanie szukaj. Te są fajne, ale te o których mówisz są fajniejsze do tego auta (oczywiście kwestia gustu to jest).
-
ładny Stilonek, ja bym tylko pozbył się znaczków z klapy oraz zmienił atrapę bez logo :)
-
dokladnie taki jest plan, wywalenie znaczkow i gril:)
-
Reszta może i tak,ale pusty grill według mnie wygląda fatalnie.Wstydzicie się jeździć z napisami FIAT :?:
-
Mi się brak oznaczeń podoba bez znaczenia czy to FIAT czy Audi a logo FIATa mam na felgach
-
Cytat:
Napisał
kamil19871
szyby, tył 20%, przód 45% przepustowości światła.
I dowodzik do zabrania :D U nas w kraju :D
Fajny stilon. Zawsze mnie ciekawiło ile ta bestia wciąga na mieście przy normalnej jeździe.
-
12-13litrow, przybqrdziej dynamiczjen jezdzie potrafi 14-15, trasa przy 120 w 10sie mieszcze:p
-
to w sumie nawet przyzwoicie.
-
-
gratuluje autka. szerokości i bezawaryjności :) ja osobiście nie przepadam za spoilerami, skórzaną tapicerką i stilo'wską nawigacją. w mojej opinii, im mniej podrasowany fabrycznie i niefabrycznie tym lepiej. no ale to moja opinia. jeszcze raz gratuluje :)
p.s. znaczka z grilla nie ściągaj. nie po to Fiat stworzył najpiękniesze auto w swojej rodzinie, żeby się go teraz wstydzić :)
-
No proszę biały kruk. Abarth to zadki widok. Selesped w alfie ma słaba opinię niestety. Podobno strasznie zamula silnik. No i jest awaryjny. Tobie życzę wielu km bezpiecznej i bezproblemowej jazdy. Fajnie że są jeszcze ludzie którzy jeżdżą takimi fajnymi autkami a nie tylko golfy i stare a3 w tedei.
-
tez dla tego wybor padl na stilo, by sie troche wyroznic z parkingow pelnych glfow itd. seelespeed to dramat jesli chodzi o czas zmiany biegow, i jesli cos nawala, Ja mam nowa 2mase, sprzeglo kpl i wysprzeglik, zero problemow:)
-
2 załącznik(i)
Załącznik 14835Załącznik 14836
A oto i zdjecia podswietlenia, slabej jakosci bo telefonem po zmroku, ale mniej wiecej widac:0 chociaz na zywo prezentuje sie o wiele,wiele lepiej i nic nie razi:)
-