Witam!
Chciałbym przeciągnąć kabelek z komory silnika do kabiny, czy w stilo jest jakaś przelotka lub znacie na to jakiś patent ? Dokładałem sobie drl i chciałbym sobie zamontować wyłącznik do nich. Z góry dzięki za info ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam!
Chciałbym przeciągnąć kabelek z komory silnika do kabiny, czy w stilo jest jakaś przelotka lub znacie na to jakiś patent ? Dokładałem sobie drl i chciałbym sobie zamontować wyłącznik do nich. Z góry dzięki za info ;)
a nie lepiej podłączyć pod światła pozycyjne - w momencie włączenia ich światła DRL się wyłączą , a jak się upierasz nad tym wyłącznikiem to musisz zajrzeć pod deskę od strony kierowcy - na górze jest korek
ja w 3d wyciagalem schowek i za pianka wygluszajaca jest tez taki gumowy koreczek
One się włączają automatycznie po przekręceniu kluczyka i wyłączają po zapaleniu mijania, ale ja często siedzę w samochodzie z przekręconym kluczykiem, lub zapalonym silnikiem żeby klima była i trochę szkoda, żeby się paliły na pusto ;) czyli trzeba okładziny zdejmować, czy tylko plastiki po odkręcać ?