To jest widok strony w wersji do druku
-
siena 1.4 kilka pytan
1.otoz caly czas cieplo wsrodku dlaczego?znawiewow
2.gdzie znajduje sie termostat[bo mam na krotko zrobione w miescie jak temp dochodzi do polowki to zalaczam] foto prosilbym
3.niemoge znalezc alu 14 4*98 czy 15 podejda?
4.szukam naby do sienki [czy punto marea brava i inne mialy taki sam wieloklin?] bo i adapterow do lusterek szukam a na allegro niema do sieny pisze marea brava/o punto cc...
-
A możesz to przepisać po polsku?
-
Wiec tak. Popraw temat wg panujących norm i standardów.
Jest temat do nauki "Zanim stworzysz nowy temat".
W przeciwnym wypadku temat leci do kosza
-
Cytat:
Napisał
coobraa2
1.otoz caly czas cieplo wsrodku dlaczego?znawiewow - Nie denerwujesz się że ktoś jedzie od Ciebie szybciej
2.gdzie znajduje sie termostat[bo mam na krotko zrobione w miescie jak temp dochodzi do polowki to zalaczam] foto prosilbym- termostat jest pod kopułką rozdzielacza- masz problem z czujnikiem temperatury- tak wymień
3.niemoge znalezc alu 14 4*98 czy 15 podejda?- 15, 16 podejdą. rozstaw śrub zmienisz za pomocą dystansów. 4X98 alu na allegro? jest tego dość sporo.
4.szukam naby do sienki [czy punto marea brava i inne mialy taki sam wieloklin?] bo i adapterow do lusterek szukam a na allegro niema do sieny pisze marea brava/o punto cc...- po co Ci nowa kierownica?? poczytaj forum ktoś ma z Alfy kiere. co do lusterek to o co Ci chodzi??
-
Cytat:
Napisał
coobraa2
1.otoz caly czas cieplo wsrodku dlaczego?znawiewow
nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale leci ciepło z nawiewow bez różnicy czy masz ustawione na ciepłe powietrze lub zimne? Jeżeli tak, to masz do wymiany zawór nagrzewnicy. Znajduje się on z prawej strony pod konsola http://obrazki.elektroda.net/64_1276414988.jpg . Jak zobaczysz zdjęcie to znajdziesz :-) sprawdź czy linki nie masz gdzieś uszkodzonej:-)
-
2.to termostat czy czujnik?mozna foto gdzie to sie znajduje
3.sa 4*98 ale mi chodzi o uzywane 14 zoponami a co jesli inny rozstaw srub?
4.nabe bo mam kiere dino aco do tych lusterek to chodzi mi dokladnie o adaptery do lusterek m3look
-
to zależy który czujnik jeden jest na chłodnicy, (chyba jedyny). Jak inne rozstawy śrób to możesz je zmienić dystansami- adapterami (na allegro są)
co do naby też znajdziesz na Allegro tylko użyj funkcji [COLOR="#FF0000"]SZUKAJ[/COLOR] a adaptery powinny pasować od P1.
-
Cytat:
Napisał
Martenz555
3.sa 4*98 ale mi chodzi o uzywane 14 zoponami a co jesli inny rozstaw srub?
możesz też kupić śruby plywajace jeśli kupisz rozstaw 4x100:-)
-
jakie jest org.ET kola w sienie
znalazlem felgi 14czy podejda ET41-5 1/2J
-
3. Proszę kalkulator zamienników , 15,16 nawet 17 wejdą ale to zależne od grubości opony , szerokość felgi nie większa niż 7" i et do 35 max
Ja się osobiście przymierzam do felg od stilo , wchodzą z opona 16" 185/45 i maja et chyba 38