witam,
czy w albei można zastosować coś takiego?
GUMY PODWYZSZAJACE POD SPREZYNY JAKOŚĆ GWARANCJA (4201157830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
To jest widok strony w wersji do druku
witam,
czy w albei można zastosować coś takiego?
GUMY PODWYZSZAJACE POD SPREZYNY JAKOŚĆ GWARANCJA (4201157830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nie jest napisane tam nizej ze mozna. Musisz zobaczyc sam czy niema w sprezynie amortyzatora wsadzonego. Tylko tez kupuj z dystansem...ja w sienie mialem wsadzane pomiedzy sprezyny ale az tak wielkiej rewelacja nie bylo.
Nie ma amortyzatora w sprężynie. Też chcę włożyć między zwoje sprężyny tylko nie wiem jaką średnicę kupić. Jakie Ty miałeś?
Chce to zastosować ponieważ po wymianie sprężyn(zamienniki) auto dalej siedzi a na orginały(800zł) brak kasy
ale ten samochod jest tak samo robiony jak fiat siena i nastepcy...albea....miekkie....siadajace...Ja mialem zwyczajne gumy kupione trudno mi powiedziec jakiej srednicy bo nie pamietam. Tam na aukcji gdzies sa pokazane....ja mialem zwykle bez bolca zadnego..
Ok. Tylko to raz, że wg mojej oceny tzw. Druciarstwo.
Niech jedna z tych podkładek pęknie, w innym stopniu ulegnie zużyciu od pozostałych, co w takim przypadku?
Nierówna wysokość auta, ścinanie opony, utrata zbieżności itd.
Polecam poważnie zastanowić się nad takim rozwiązaniem.
Zamiennik, zamiennikowi nie równy.
Święte słowa, a za 12 zyka nie ma się co spodziewać rewelacji, nie mówiąc już o bezpieczeństwie.
Ma to być rozwiązanie czasowe na ok miesiąc także przez taki czas chyba nie ulegnie zużyciu.
tak tragicznie już jest, że musisz je zakładać? na ten miesiąc?
Gdyby nie to że mam wyjazd w 4 osoby z bagażem to bym nic z tym nie robił.