Fiat 126p 1987 - prośba o orientacyjną wycenę.
Hej.
Tak się składa, że od kilku lat jestem w posiadaniu Fiata 126p, czyli po prostu popularnego maluszka. Niestety generuje mi tylko straty, bo nim nie jeżdżę, a ubezpieczenie trzeba opłacić. Chciałbym więc go sprzedać. Niestety jako, że kompletnie nie siedzę w tematyce samochodowej to nie mam pojęcia ile może być wart. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć ile może być wart:
Fiat 126p
Rok produkcji 1987
Stan: Stan pojazdu biorąc pod uwagę jego wiek określiłbym jako dobry. Samochód jeździ. Ogólnie jest to ciekawa historia bo autko przez pierwsze 20 lat swojego życia był w posiadaniu osoby przesadnie o niego dbającej tzn. auto było ciągle garażowane, jeżdżono nim tylko w dobrą pogodę a i tak tylko od święta, można powiedzieć, że przez 20 lat nie zaznał śniegu ani deszczu. Przebieg też był niski, bo w okolicy 30k km. Niestety wtedy trafił w moje ręce, gdzie przez jakiś czas służył jako auto terenowe :rolleyes: tzn. żeby dojechać tam gdzie nie mogłem wjechać nowszym samochodem. Garażowany tylko zimą, latem stał na deszczu. Ale ogólnie powiedziałbym, że stan auta jest poprawny.
Z góry dziękuje za odpowiedź i przepraszam, jeżeli pomyliłem działy, ale nie znalazłem żadnego, który by lepiej pasował.