To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
prośba o ocenę -
prośba o ocenę
Opel Corsa 10900.00 PLN. Myszyniec - otoMoto.pl
Czy ktoś z Was miał styczność z takim silnikiem??Jakie spalanie,ceny napraw,jakieś osiągi.Wizulanie autko wygląda na żywo jak najbardziej ok. Technicznie też wygląda bardzo dobrze. Chodzi mi głównie o silnik jak może się sprawować,no i ogólnie wrażenia jakie macie
-
Sprawdź kod silnika, jeśli to na 100% produkcja Isuzu, to lepszego 1.7 nie było. Sam kiedyś przymierzałem się do kupna autka z tym silnikiem, ale trafiłem Stilo z JTD. Kolega miał Astrę z tym silnikiem, kilka razy miałem okazję się przejechać. Szału nie ma, ale też na Corsę w spokojnie wystarczy mocy.
-
Cytat:
Napisał
RadareQ
Sprawdź kod silnika, jeśli to na 100% produkcja Isuzu, to lepszego 1.7 nie było. Sam kiedyś przymierzałem się do kupna autka z tym silnikiem, ale trafiłem Stilo z JTD. Kolega miał Astrę z tym silnikiem, kilka razy miałem okazję się przejechać. Szału nie ma, ale też na Corsę w spokojnie wystarczy mocy.
Silnik ISUZU na 100 % w niej siedzi
-
No to nic tylko brać i jeździć. :) Tylko z ceny postaraj się zjechać, bo wydaje się trochę drogo, jak za 2002 rok.
-
temat jeszcze nie jest pewny za tydzień jakby co będę dopiero na poważnie go oglądał,a jeśli chodzi o cenę wiadoma rzecz, że będę negocjował ;)
druga opcja to Renault Thalia 1,4 2006 rok ;)
-
no i padło na Thalię,pewne auto z rodziny;)
jak się ogarnę wrzucę w odpowiednim dziale:)
temat można zamknąć;)