Czy istnieje możliwość wymiany tulejki dolnej amortyzatora tylnego? Robił to ktoś kiedyś wcześniej? I czy istnieje wogóle możliwość zakupu, czy trzeba coś dopasować?
To jest widok strony w wersji do druku
Czy istnieje możliwość wymiany tulejki dolnej amortyzatora tylnego? Robił to ktoś kiedyś wcześniej? I czy istnieje wogóle możliwość zakupu, czy trzeba coś dopasować?
Da sie to zrobic, kupisz na allegro albo gosc w sklepie Ci dopasuje. jak chce Ci sie tylko to robic to wszystko sie da:D
Super wiadomość bo anieli mają 8 mcy
Niestety jeździłem dziś za tymi tulejkami i nigdzie ich nie ma i tu pytanie czy ktoś wie gdzie je kupić??
Nigdy tego nie widziałem w handlu ale też nie szukałem.. A amorki się trzymają? Bo na tył to nie są one z reg. tak b. drogie..
Wiem że nie drogie ale gdy się uczysz i nie zarabiasz to nawet byle gumka za 18 zł to duży wydatek. Amorki prawie nowe więc szkoda wyrzucać, dałem za nie 200 zł a jeździły na aucie 8 mcy
Czy jest może możliwość sprawdzenia czy Amorki z punto 2 pasują do bravki?? Bo znalazłem tuleje do punto a amory wyglądają podobnie.
mam nowe nie uzywane amortyzatory, jakiejs kiepskiej firmy, za 50pln sprzedam ci 2
Jakiej firmy. A jak z amorkami od punta2??
Polecicie coś taniego i dobrego może magneti??
Tak też myślałem a co możecie polecić w przedziale do 160pln??