Witam,
Zupelnie sie na tym nie znac jednak niestety wkolko mi sie zamyka klapa bagaznika, juz tyle razy dostalem po glowie, ze mam dosc ;). Wie ktos gdzie lezy problem i co moge zrobic zeby moja klapa nie opadala ?
Bede wdzieczny,
Lukasz
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Zupelnie sie na tym nie znac jednak niestety wkolko mi sie zamyka klapa bagaznika, juz tyle razy dostalem po glowie, ze mam dosc ;). Wie ktos gdzie lezy problem i co moge zrobic zeby moja klapa nie opadala ?
Bede wdzieczny,
Lukasz
Wymienić oba siłowniki klapy:D
dokładnie wymień siłowniki klapy (lifty) - ja w astrze to co rok zmieniałem by nie dostawać po głowie (dużo otwieram i zamykam - normalnie wystarczy raz na 5 lat sobie zmienić aby nie mieć gwiazdek)
Rany dla was to takie proste ja sie dopiero ucze Fiaciunka Strzaly. Jakies konkretne te lifty maja byc ? Czyt obojetne jakie moze jakies namiary gdzie mozna kupic prze neta najlepiej :)
Czy ten produkt sie nada i czy ciezka jest wymiana?
Fiat Palio Siłowniki tylnej klapy (3959783701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pzdr :)
nadać się nada ale lepiej kup nowe bo używki mogą wytrzymać rok, 2 a mogą tydzień - ja zawsze lifty i amory to nówki kupuję po co płacić 2 razy - taka pozorna oszczędność - lepiej raz a dobrze :)