Witam
Szukam dobrego warsztatu, mechanika na terenie Gdańska lub Trójmiasta.
Mam Fiata Crome 1,9 150KM najlepiej jak mechanik znałby się na tym silniku, samochodzie.
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Szukam dobrego warsztatu, mechanika na terenie Gdańska lub Trójmiasta.
Mam Fiata Crome 1,9 150KM najlepiej jak mechanik znałby się na tym silniku, samochodzie.
Pozdrawiam
Polecam
Warsztat samochodowy
Marek Brylowski
80-774 Gdańsk
ul. Maki 10
tel. 601 631 963
od wielu lat naprawiam tam swoje auta.
Osobiście polecam warsztat CNF na Kartuskiej. Juz 3 cie auto które tam serwisuje i jeszcze nie naciełem się. Pozdrawiam
Od znajomego co ma Alfę 156 1.9 JTD Multijet 150 KM słyszałem, że ten serwis jest bardzo dobry: LE-CAR Zbigniew i Piotr Lewarscy
Pod powyższym postem również mogę się podpisać. DOdatkowo Wulpol na Leczkowa i ASO AutoPlus.
Ja radzę omijać Fiat-Club z Pruszcza, mam taką samą cromę co Ty i nie poradzili sobie z naprawą klekoczącego silnika.
Podczepię się pod temat i rozszerzę pytanie - szukam oficjalnego ASO Fiat w trójmieście (i tylko w tricity, do wejherowa, do Auto-Plus nie widzi mi się dymać). Gdzieś słyszałem, że podobno Plichta w jest oficjalnym ASO Fiata w trójmieście ale nigdzie nie mogę tego zweryfikować i potwierdzić.
Z gory dzięki za info.
Auto-mobil na wielkopolskiej w gdyni jest, z tego, co kojarzę.
Zgadza się, jest, ale oni tam niby zajmują się tylko 'Fiat Professional'. A szybkie googlowanie wykazało, że 'professional' to wedle Fiata raczej saochody dostawcze (patrz: Strona główna | Fiat Professional w Polsce).
Kiedyś tam bylem po coś w salonie i na warsztacie stała osobowka. W gdansku na hallera bodajże coś jeszcze jest chyba.
Wygooglowałem Autoplus Gdańsk ul. Hallera.
Na wielkopolskiej robią jako Aso, każdy samochód z grupy fiata.
Mam namiar na mechanika który tam pracował przez 20 lat ;) o na warsztat w Gdańsku.
Cześć,
Jestem nowy, ale polecam warsztat koło Pruszcza - Szczygieł i Szeliga na Trakcie Św. Wojciecha. Mi robili generalny remont sinika, turbo, wtryskiwaczy. Jak na razie 2 miesiące i jestem bardzo zadowolony z naprawy.
Witam,
Chciałbym odświeżyć temat. Poszukiwany, jak zawsze ;) dobry pewny i w miare możliwości tanii mechanik w Trójmieście i najbliższych okolicach.
Do zrobienia w Stilo 1.9 140KM (prawdopodobnie) czyszczenie egr, regeneracja i regulacja wtryskiwaczy, wymiana filtrów, oleju, rozrządu.
Mile widziane info z kontaktem lub stroną www.
Pozdrawiam.